Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

15min švenčia Penkioliktą dieną – išskirtinis pasiūlymas prenumeratai ir Žalioji vasaros viktorina!

Portalas 15min tęsia tradiciją – kaip ir kiekvieną mėnesį, skaitytojus kviečiame kartu švęsti Penkioliktą dieną. Skaitytojų lauks turinio staigmenos, geriausi prenumeratos pasiūlymai ir tik kartą per ketvirtį vykstanti didžioji viktorina!
15min švenčia Penkioliktą dieną
15min švenčia Penkioliktą dieną / 15min nuotr.
Temos: 2 Žiniasklaida 15min

„Skaičius 15 portalui 15min ypatingas jau beveik du dešimtmečius, kada buvo įkurtas to paties pavadinimo laikraštis, vėliau virtęs portalu. Jis įkūnija ne tik mūsų veržlumą. Tai – ir siekis taupyti skaitytojų laiką, patikimą informaciją pateikiant greitai, suprantamai ir patogiai. Kartu šis skaičius stipriai įsišaknijęs mūsų kasdienybės folklore. Ką jau kalbėti apie visiems puikiai pažįstamą posakį „Būsiu už 15 minučių“... Jaučiame, kad turime stiprų ir mylimą prekės ženklą, o Penkiolikta diena yra vienas iš būdų megzti dar stipresnį ryšį su savo auditorija“, – sako Gabrielė Burbienė, 15min rinkodaros ir vystymo vadovė.

Visus skaitytojus kviečiame pasinaudoti tik šiandienai sukurtu specialiu Penkioliktos dienos prenumeratos pasiūlymu.

Taip pat išskirtinai 15min prenumeratorių laukia Žalioji vasaros viktorina. Viktoriną sudarys 50 klausimų. Visi klausimai bus vienaip ar kitaip susiję su žalia spalva. Ryšys gali būti pats įvairiausias – nuo filmų ar knygų, kurių pavadinimuose minima žalia, iki garsių žmonių, kurių pavardė kilo iš žodžio „Žalia“, iki mokslinių faktų, susijusių su žalia spalva. Tikime, kad klausimai bus smagūs ir įdomūs!

Klausimus viktorinai kuria pagrindinis Nacionalinės viktorinos organizatorius, 15min žurnalistas ir rubrikos „Ar žinai?“ redaktorius Ugnius Antanavičius.

Vasaros viktorina
Vasaros viktorina

Viktorinoje dalyvauti galės tik 15min prenumeratoriai. Kiekvienas viktorinos dalyvis, prieš atsakinėdamas į klausimus, galės pasirinkti vieną iš dviejų jos variantų – lengvesnį arba sunkesnį

Dešimties laimėtojų lauks vertingi prizai – elektroninės knygų parduotuvės patogupirkti.lt dovanų čekiai.

Portalas 15min yra antras pagal skaitomumą naujienų portalas Lietuvoje, kiekvieną dieną pasiekiantis daugiau nei 430 tūkst. unikalių vartotojų ir turintis daugiau nei 1,3 mln. unikalių vartotojų per mėnesį. Portalas 15min priklauso lietuviško kapitalo UAB „15min“, o „15min grupei“ taip pat priklauso spausdintiniai žurnalai „Žmonės“, „Legendos“ ir „Ji“. UAB „BNS“ yra UAB „15min“ dukterinė įmonė, kuriai priklauso to paties pavadinimo naujienų agentūra BNS, kuri yra didžiausia Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje