-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 18

„POSITIVUS“ kviečia maisto tiekėjus į festivalį

Jau nuo šiandien visi maisto tiekėjai galės siųsti paraiškas dalyvauti „Positivus“ festivalyje. Kaip ir pernai, „Positivus“ pasiūlys rinktis iš keturių skirtingų prekybos maistu vietų: pagrindinėje teritorijoje, palapinių miestelyje, „Šviežio sodo“ arba namelių ant ratų zonoje. Didžiausias Baltijos šalių festivalis šiemet vyks jau 10-ąjį kartą liepos 15–17 dienomis Salacgryvoje, Latvijoje.
„Positivus“ maisto tiekėjų zona / Festivalio organizatorių nuotr.
„Positivus“ maisto tiekėjų zona / Festivalio organizatorių nuotr.

„Positivus“ komanda kiekvienais metais siekia praplėsti siūlomo maisto asortimentą ir užtikrinti vis geresnę tiekiamo maisto kokybę. Šiais metais, šalia jau pamėgtų tiekėjų, įsikurs sveiko maisto atstovai, kurie pasiūlys bioproduktų, vietos ūkių gaminių ar specialiai žaliavalgiams skirtų patiekalų ir kt.

Norėdama užtikrinti, kad kiekvienas festivalio dalyvis rastų ką nors sau tinkančio ir patinkančio, „Positivus“ komanda išskirs net kelias specialias maisto prekybos zonas: namelių ant ratų, jaukią vegetarų ir lėtai gaminamo maisto erdvę.

Maisto taip pat bus galima įsigyti ir jau įprastose festivalio zonose – pagrindinėje teritorijoje ir palapinių miestelyje. Norinčių prekiauti maistu festivalio teritorijoje paraiškos priimamos iki kovo 31 dienos. Daugiau informacijos ir sąlygos pateikiamos čia.

„Positivus“ komanda įvertins kiekvieną atsiųstą paraišką. Daugiausia dėmesio bus skiriama tiems, kurie išsamiai ir suprantamai papasakos apie savo naudojamus produktus, pateiks gaminių nuotraukų. Būtų idealu, jei maisto prekystaliai vaizdiškai prisiderintų prie bendros festivalio nuotaikos.

Bilietus galima įsigyti www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss“ kasose ir „Nordea“ bankomatuose (tik Latvijoje). 3 dienų bilietas be kempingo kainuoja 79 Eur, 3 dienų bilietas su kempingu – 87 Eur, o vien kempingas – 10 Eur. VIP bilietus bus galima įsigyti po 250 Eur.

10-asis „Positivus“ festivalis vyks Salacgryvoje, Latvijoje. Pagrindinis festivalio partneris – „Lattelecom“, rėmėjai – bankas „Nordea“ ir „Tuborg“.

Pirmieji „Positivus Festival 2016“ atlikėjai:

ELLIE GOULDING

WOLF ALICE

JOHN NEWMAN

RICHARD HAWLEY

C DUNCAN

MERCURY REV

SAN FERMIN

SEINABO SEY

 

Daugiau informacijos:

„Positivus“ PR

press@positivus.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius