Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 04 28

Posūkis: Alytaus miesto mero patarėja perėjo pas Alytaus rajono merę

Prie Alytaus rajono merės Rasos Vitkauskienės komandos nuo penktadienio prisijungė strateginės komunikacijos ir viešųjų ryšių profesionalė Agnė Mankevičiūtė, kuri beveik ketverius metus rūpinosi Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio komunikacija.
Agnė Mankevičiūtė
Agnė Mankevičiūtė / Alytaus rajono savivaldybės/Ingos Balsiuk nuotr.

„Man reikėjo žmogaus, kuriuo galėčiau pasitikėti – atsakingo, darbštaus, išsilavinusio. Agnės darbo etika ir rezultatai kalba patys už save. Ką jau kalbėti apie asmenines savybes. Todėl be galo džiaugiuosi tokiu pastiprinimu ir noru prisidėti prie komandos tikslų, kartu kurti pasididžiavimo vertą Alytaus rajoną“, – Alytaus rajono savivaldybės pranešime spaudai cituojama merė R.Vitkauskienė.

15min nuotr./Rasa Vitkauskienė
15min nuotr./Rasa Vitkauskienė

A.Mankevičiūtė merei patarinės strateginės komunikacijos ir viešųjų ryšių klausimais, bus atsakinga už ryšius su žiniasklaida ir visuomene. Mero patarėja yra asmeninio politinio pasitikėjimo valstybės tarnautoja.

„Sprendimas nebuvo lengvas, tačiau merė papirko savo nuoširdumu, nesuvaidintu kuklumu ir ambicijomis. Dabar mintis koncentruoju į tai, kiek daug visko laukia, praktiškai viską reikia pradėti nuo balto lapo. Man rūpi ne tik merės, kaip rajono lyderės, komunikacija, bet ir savivaldybės, kaip institucijos. Dauguma miestų ir rajonų savivaldybių turi savo vizualinį identitetą, čia to nėra. Nėra sistemos, vientisumo. Svarbi ne tik išorinė, bet ir vidinė komunikacija. Tokie dalykai nevyksta greitai, bet jeigu pavyks pasiekti bent dalį – bus didelis žingsnis į priekį“, – apie būsimus darbus pasakojo mero patarėja A.Mankevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius