-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 15

Prabilo Laimutė Stankūnaitė: prašo pinigų teisininkams

Po ilgai trukusios tylos prabilo Laimutė Stankūnaitė. Atvirame laiške ją palaikantiems žmonėms moteris papasakojo, kaip ji su dukra gyvena užsienyje. L.Stankūnaitė su dukra gyvena pagal saugomų liudytojų programą, todėl apie jų buvimo vietą nieko neskelbiama. Savo tinklalapyje naują įrašą ji paskelbė gruodžio 9 d.
Laimutė Stankūnaitė su dukra
Laimutė Stankūnaitė su dukra / Nuotr. iš „YouTube“

„Mieli žmonės, praėjo nemažai laiko, kai kartu su dukrele ne savo valia palikau Lietuvą. Šalį, kurioje gyvena mano tėvai, kur amžinam poilsiu atgulė žiauriai nužudyta mano sesuo Violeta“, – atvirą laišką pradėjo L.Stankūnaitė. 

Ji pasakojo su dukra kurianti gyvenimą ten, kur esą nėra tiek daug neapykantos, fanatiškų, vienos šeimos sukurta istorija tikinčių ir joms su dukra pikta linkinčių žmonių.

„Labai norėjau likti Lietuvoje, tačiau dėl kai kurių žmonių tolimesnis mano ir dukrelės gyvenimas čia tapo nebeįmanomu. Padedama visiems Jums, kurie netikėjo vienos šeimos narių sukurta istorija, kuriems rūpėjo faktai, o ne paklaikusios minios reikalavimas visam laikui iš manęs atimti dukrą šiuo metu džiaugiuosi pilnaverčiu gyvenimu – gyvenu kartu su savo dukrele“, – toliau tęsė ji. 

Šiuo metu, anot jos, prasidėjo kitas etapas – teismų procesai: „Kur kaltinimai mano dukrelės bauginimu, vertimu apkalbėti mamą, liepimu pasakoti išgalvotas istorijas pateikti kai kuriems asmenims. Labai gaila, kad pagrindinė šios istorijos autorė ir strategė šiuo metu pasprukusi iš Lietuvos. Manau slapstymasis ilgai netruks, ji bus grąžinta į Lietuvą ir privalės stoti prieš teismą.“ 

L.Stankūnaitės tikslas – parodyti visai Lietuvai, kaip buvo kuriama jos šeimos gyvenimą sudaužiusi, iš dukrelės vaikystę atėmusi ir visam likusiam gyvenimui ją traumavusi tariamos pedofilijos istorija.

„Tikiu, jog pagaliau atsivers akys tiems, kurie aklai tikėjo šia išgalvota istorija ir jos kurstytojais. Šiame etape vėl turiu samdyti man atstovaujančius teisininkus. Deja, lėšų apmokėti aukščiausios klasės profesionalų darbą neturiu užtektinai. Didžiąją dalį skiriu savo vaikui“, – teigė ji. 

Todėl moteris kreipėsi į ją palaikančius žmones, prašydama pagal išgales paremti ją, „paskutinėje kovoje su baisios istorijos kūrėjais, jos dukrelės kankintojais“. 

„Žinau ir tikiu, jog tiesa pagaliau paaiškės ir visi turės atsakyti už tai, ką padarė. Tik norėtųsi, kad šis momentas ateitų kiek galima greičiau.“ 

Laimutės Stankūnaitės sąskaitos numeris skelbiamas jos tinklalapyje stankunaite.lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius