Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 11

Pradedama statyti naują LCC bendrabutį

Bendrovė „Eikos statyba“ laimėjo konkursą ir pradeda LCC tarptautinio universiteto bendrabučio Klaipėdoje, Kretingos gatvėje, statybas.
LCC
LCC / 15min.lt nuotr.

Bendrovė generalinio rangovo teisėmis vadovaus visiems projekto statybos darbams. Projektą numatyta įgyvendinti iki 2011 m. birželio 30 dienos.

„LCC tarptautinio universiteto bendrabutis – įdomus ir išskirtinis projektas. Tai naujos kartos studentų bendrabutis, kuriame bus sudarytos patogios sąlygos čia gyvensiantiems studentams bei universiteto darbuotojams. Bendrabutyje bus įrengti 139-iems gyventojams skirti kambariai ir butai, taip pat pagalbinės patalpos buičiai, darbui, poilsiui ir laisvalaikiui“, - teigia „Eikos statyba“ direktorius Rytis Ivanauskas.

Bendrovė ne tik statys šešių aukštų bendrabutį, bet ir atliks jo fasadų apdailą, įrengs lauko komunikacijas ir apšvietimą, pasirūpins aplinka, pastatys ir įrengs naują automobilių stovėjimo aikštelę. 

Šiuo metu „Eikos statyba“ stato Ukmergės dumblo apdorojimo įrenginius, Balsių vidurinę mokyklą Vilniuje, rekonstruoja „Rūta“ saldainių fabriką Šiauliuose, vykdo daugiabučio gyvenamojo namo sugriuvusios dalies atstatymą Šiaulių g. Vilniuje, Marijampolės ligoninės fasadų bei Ukmergės muzikos mokyklos renovaciją, taip pat dirba Lenkijoje Varšuvos ir Gdansko stadionuose, kurie statomi 2012 Europos futbolo čempionatui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius