Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 10

Pradedami skelbti egzaminų rezultatai

Birželio 10 d. Nacionalinis egzaminų centras (NEC) pradeda testuoti viešą brandos egzaminų rezultatų skelbimo sistemą. Moksleiviai, prisijungę prie rezultatų skelbimo sistemos, internete galės pamatyti savo darbo įvertinimą, o kai kurių egzaminų – vokiečių, prancūzų ir rusų kalbų – ir įvertinimą, ir patį darbą – egzamino metu užpildytą atsakymų lapą.
Egzaminas
Egzaminas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad vokiečių ir prancūzų egzaminų rezultatus planuojama pradėti skelbti šiandien 10 val. 30 min. Valstybinių brandos egzaminų vertinimo komitetas jau yra patvirtinęs užsienio kalbų (vokiečių ir prancūzų) valstybinių brandos egzaminų rezultatus.

Prisijungti prie rezultatų skelbimo sistemos galima adresu http://rezultatai.nec.lt per Elektroninės valdžios vartų portalą arba iš duomenų tvarkytojo (mokyklos) gautu kandidato kodu ir vienkartiniu slaptažodžiu, kurį bus privaloma pasikeisti prisijungus pirmą kartą.

Brandos egzaminų rezultatai mokykloms bus pateikiami ir jau įprastu būdu – per NEC duomenų perdavimo sistemą siunčiami vertinimo komisijos pirmininko ir Nacionalinio egzaminų centro direktoriaus parašais patvirtinti protokolai.

„Išbandant brandos rezultatų skelbimo sistemą gali būti sutrikimų, todėl iš anksto atsiprašome dėl galimų nesklandumų, – sako  NEC direktorius Saulius Zybartas. – Bet kuriuo atveju abiturientai gautus įvertinimus galės pasitikrinti ir savo mokykloje. Laukiame jūsų nuomonių ir pastabų dėl sistemos veiklos NEC elektroniniu paštu centras@nec.lt arba telefonu (8 5) 27 56 180.”
 
Pagal 2011 m. brandos egzaminų organizavimo ir vykdymo tvarkos aprašą kandidatai apeliacijas gali pateikti mokyklos direktoriui per tris darbo dienas nuo valstybinio brandos egzamino rezultatų paskelbimo dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius