Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 11

Praūžęs škvalas Kauno gatves pavertė upėmis: kauniečiai persėdo į baidares

Pirmadienio vakarą Kaune praūžė stiprus škvalas: siautė ne tik liūtis bei vėjas – iš dangaus krito ir ledo gabalėliai. Laikinosios sostinės gatvės netruko virsti upėmis, o tai paskatino kauniečius krėsti išdaigas. Vienas jų persėdo į baidarę.

„Žemyn upe, žemyn upe, valtis plaukia palengva, žemyn upe“, – tokią „Keistuolių teatro“ nuolat niūniuotą dainą priminė vaizdelis, užfiksuotas Kauno Jonavos g. prieš pat 18 val.

Pro šalį važiavusi 15min skaitytoja Emilija užfiksavo, kaip vienas kaunietis užtvindyta gatve iriasi baidare. Humoro nestokojantis vyras tiesiog plaukė viena laikinosios sostinės eismo arterijų.

„Plaukė lėtai, tačiau iš šono buvo linksma į jį žiūrėti. Šiokia tokia spūstis susidarė, nes toje vietoje buvo nemenka bala“, – tikino Emilija.

Lietaus vandens pertekliuje skendo ir kitos Kauno gatvės. Rekonstruojama Laisvės al. dalis virto tikrų tikriausiu ežeru, įkalinusiu įstaigų darbuotojus. Kai kuriose Kauno vietose neveikė šviesoforai, dėl to formavosi spūstys.

Nors škvalo būta stipraus, Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos OVS specialistai iškvietimų negavo.

VIDEO: Po liūties Kaune gatvėmis plaukė baidare

„Ramu. Matyt, per pirmuosius škvalus išvirto visi gležni medžiai. Džiaugiamės, jog niekas iš gyventojų nenukentėjo“, – patikino budintis ugniagesių operatyvininkas.

18.15 val. Kaune jau ėmė šviesti saulė. Lyg nieko ir nebūtų buvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius