Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

Pravieniškių pataisos namų įmonės ieško ES paramos

Pataisos namų įmonėse jau surenkami dviračiai, pradedami gaminti traktoriai ir žada kurtis aukštųjų technologijų bendrovės, bet spartesnei gamybos plėtrai, verslininkų teigimu, reikėtų Europos Sąjungos (ES) paramos ir būtų galima Pravieniškėse įrengti socialinio verslo inkubatorių.
Pataisos namai
Pataisos namai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Pravieniškės

„Manau, kad Pravieniškės galėtų pasinaudoti per Vidaus reikalų ministeriją teikiama parama integruotiems regionams“, – „Verslo žinioms“ sakė premjero patarėja Jūratė Juozaitienė.

Investicijoms į pastatus, infrastruktūrą, katilinę, nuteistųjų kvalifikacijos kėlimą ir kitas priemonės, išankstiniais skaičiavimais, reikėtų apie 60 mln. litų.

Galimybę įrengti cechą Pravieniškėse svarsto įmonių grupė „BOD Group" – nuteistieji išpjautų reikalingo dydžio lęšį ir įdėtų jį į rėmelį. „Omniteksas" į Pravieniškes galėtų perkelti mezgimo įrangą. Rusiško kapitalo įmonė „Smoltra" per mėnesį Pravieniškėse planuoja surinkti apie 20 traktorių – į gamybos įrangą investuot apie 1,7 mln. litų, dar už 2,5-2,8 mln. litų bus nupirkta detalių, iš kurių surenkami traktoriai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius