-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 10

Premjeras A.Kubilius linkėjo Seimo nariams imti pavyzdį iš krepšininkų (papildyta 13.02 val.)

Kalbėdamas į pirmąjį Seimo rudens sesijos plenarinį posėdį susirinkusiems kolegoms, premjeras Andrius Kubilius sveikino juos su krepšininkų pergale prieš Argentiną ir linkėjo būti išalkusiems politinių pergalių.
Premjeras Andrius Kubilius
Premjeras Andrius Kubilius. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Būna kasdienybė, būna eilinių pergalių dienos ir būna neeilinių pergalių dienos. Noriu visus pasveikinti su vakarykšte neeiline pergale. Tikiu, kad rytoj ir poryt pamatysime lygiai tokių pat neeilinių pergalių“, – Seimo nariams sakė A.Kubilius.

Premjeras priminė prieš keletą metų išleidęs knygą pavadinimu „Kodėl Lietuvoje krepšinis yra gražesnis už politiką“. Jis aiškino, kad krepšinis už politiką yra gražesnis tuo, kad jame labai aiškiai matyti didelių pergalių alkis, siekis, sportininkų ambicijos.

„Žiūrėdamas į šį politinį sezoną, norėčiau visiems palinkėti didelių politinių pergalių. Visiems. Net ir socialdemokratams“, – šmaikštavo A.Kubilius.

Papildyta 13.02 val.: Premjeras priminė, kad naujas politinis sezonas prasideda savivaldos rinkimų išvakarėse. Tai, anot jo, visada apibrėžia opozicijos politinio veikimo būdus – bus daugiau interpeliacijų, nepasitikėjimo, aršios retorikos.

„Bet aš kviečiu toje labai įsisiūbuojančioje politinėje jūroje nepamesti pagrindinių švyturių ir siekti didelių pergalių svarbių visai Lietuvai ar tai būtų biudžetas, ar tai būtų energetikos pervarka, ar valstybinio turto valdymo pertvarka“, – pažymėjo premjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius