Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04

Premjeras Algirdas Butkevičius apie konservatorių Algį Ramanauską-Greitai: gaila žiūrėti

Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas, premjeras Algirdas Butkevičius nesureikšmina konservatoriaus televizijos laidų vedėjo Algio Ramanausko-Greitai jo adresu mestų pasikeiksnojimų viešojoje erdvėje. Pasak jo, A.Ramanausko elgesys nepuošia valstybės ir jį turės nagrinėti žurnalistų etikos sargai.
Algis Ramanauskas-Greitai
Algis Ramanauskas-Greitai / Luko Balandžio nuotr.

„Kiek aš žinau, partijos vadovybė kreipėsi į Žurnalistų etikos komisiją (Žurnalistų ir leidėjų etikos komisiją – red past.). Aš pats tikrai nesikreipiau. Gaila žiūrėti į tam tikras pavardes ir tos pavardės gaila, kad yra iš konservatorių. Aš manau, kad tokie metodai tikrai nepuošia mūsų valstybės, kai tokie žmonės turėdami galimybę kalbėti viešai demonstruoja savo mintis, kokios, aš manau, nereikalingos“, – paklaustas, kaip vertina A.Ramanausko elgesį, sakė A.Butkevičius.

Primename, kad laidų vedėjas A.Ramanauskas praėjusį pirmadienį „Facebook“ paskelbė „Metų Šūdus“ – „ryškiausias 2012-ųjų beždžiones“, kuriuose premjerui A. Butkevičiui skyrė „Metų idioto“ titulą ir apkeiksnojo jį „skystakiaušiu fūfeliu“.

Šiuo A.Ramanausko pasikeiksnojimu savo asmeniniame tinklalapyje pasipiktino naujienų agentūros BNS direktorius Artūras Račas. Vyrai viešai internete susipliekė nevengdami keiksmų ir įžeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius