Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 13

Premjeras Algirdas Butkevičius atostogaus pajūryje, Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas ilsėsis žaisdamas golfą

Nepaisant prasidėsiančio pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai premjeras Algirdas Butkevičius planuoja kelių savaičių poilsį. Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas teigia atostogoms tegalįs skirti savaitę, bet laisvu lauku ilsėsis žaisdamas golfą.
Algirdas Butkevičius
Algirdas Butkevičius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

A.Butkevičius kelių savaičių atostogas planuoja rugpjūtį, rašo „Vilniaus diena“.

„Paprastai savaitę premjeras praleisdavo Lietuvos pajūryje, tad tikimasi, kad ir šiemet pavyks dalį atostogų laiko pailsėti Lietuvoje. Kita dalis atostogų planuojama užsienyje, Europoje, tačiau kol kas dar negalime įvardyti, kurioje šalyje“, – informavo Ministro pirmininko spaudos tarnyba.

Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas rugpjūčio 15 dieną vyks į konferenciją Grenlandijoje, tad sako atostogausiantis arba savaitę prieš tai, arba po to.

„Rugpjūtį bandysiu gal savaitei kur nors išvažiuoti, daugiau kaip ir neturiu atostogų. Planuoju savaitei į užsienį, dar neapsisprendžiau kur, Europoje kur nors. O gal ir vietoj būsiu, gal ir niekur neišvažiuosiu“, – svarstė Seimo pirmininkas.

Paklaustas, ar turi tradicijų, kaip leisti atostogas, V.Gedvilas pasakojo visuomet laisvu metu žaidžiantis golfą.

„Kiek galėsiu vasarą, kiek laikas leis, golfą žaisiu. Mėgstu žaisti, tai sena mano aistra. Paprastai žaidžiu sostinėje golfo klube arba Europos geografiniame centre. Dar kartais Klaipėdoje, kartais varžybos vyksta, tai ir varžybose dalyvauju. Pagrindinis dalykas, kai laisvo laiko turiu, tai sportuoju – arba krepšinis, arba futbolas, arba golfas“, – atskleidė politikas.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, kaip ir ankstesniais metais, atostogauti neketina. Pagrindinis tokio sprendimo motyvas – šalies vadovo atostogų nenumato Prezidento įstatymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius