Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 04

Premjeras nekomentuoja pranešimų, kad vidaus reikalų ministru taps Raimondas Šukys

Premjeras Andrius Kubilius nekomentuoja žiniasklaidoje pasirodžiusių pranešimų, kad naujuoju vidaus reikalų ministru tarp dabar laikinai šias pareigas einantis sveikatos apsaugos ministras Raimondas Šukys.
Raimondas Šukys
Raimondas Šukys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš nesiimu vertinti atskirų pavardžių, tiktai galėčiau pasakyti, kad tai, kas yra spaudoje skelbiama, tai ne viskas atitinka tiesą“, – trečiadienį žurnalistams Vyriausybėje sakė A.Kubilius, paprašytas pakomentuoti galimą R.Šukio kandidatūrą.

Dienraštis „Lietuvos žinios“ trečiadienį rašo, kad A.Kubilius penktadienį ketina paskelbti vidaus reikalų ministro kėdėje norįs matyti Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) atstovą R.Šukį.

Dienraštyje teigiama, kad jo kandidatūra neturėtų strigti ir prezidentūroje, nes prezidentė Dalia Grybauskaitė šiuo metu dar ir Sveikatos apsaugos ministerijai vadovaujančiam politikui didesnių priekaištų esą neturi.

Vidaus reikalų ministru R.Šukys dirbo socialdemokrato Gedimino Kirkilo vadovaujamoje XIV Vyriausybėje. Tačiau kai Skuodo rajone girtas policininkas mirtinai sužalojo tris vaikus, jis 2007-ųjų pabaigoje atsistatydino. Tuomet R.Šukį pakeitė jo partijos kolega Regimantas Čiupaila.

SAM vadovu 46 metų R.Šukys tapo 2010-ųjų pavasarį, kai iš posto dėl korupcijos skandalo pasitraukė LiCS lyderis Algis Čaplikas. Anot pranešimo, R.Šukį pasodinus į VRM vadovo kėdę, sveikatos apsaugos ministro postą paveldėtų dabartinis viceministras liberalcentristas Andrius Klišonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius