-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 30

Premjeras susitiko su Virginijumi Sinkevičiumi, bet ministro posto nepasiūlė

Premjeras Saulius Skvernelis pirmadienį susitiko su neoficialiai kandidatu į ūkio ministrus vadinamu Seimo Ekonomikos komiteto pirmininku „valstiečiu“ Virginijumi Sinkevičiumi, tačiau tapti ministru jam taip ir nepasiūlė.
Virginijus Sinkevičius ir Saulius Skvernelis
Virginijus Sinkevičius ir Saulius Skvernelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiek premjero patarėjas viešųjų ryšių klausimais Tomas Beržinskas, tiek V.Sinkevičius 15min teigė, kad apie galimybę Seimo nariui tapti ūkio ministru pirmadienį nebuvo kalbama.

T.Beržinskas nurodė, kad susitikime premjeras su V.Sinkevičiumi aptarė „einamuosius reikalus“. Kokius, S.Skvernelio patarėjas nepatikslino.

V.Sinkevičius po susitikimo taip pat buvo lakoniškas.

„Ne, ne, ne tuo klausimu susitikome. Jūs premjero klauskite. Aš esu Ekonomikos komiteto pirmininkas ir kol kas nesulaukęs kitokių pasiūlymų, tai ir nesvarstau, planuoju darbus kaip Ekonomikos komiteto pirmininkas. O premjeras pasirinks, kada jam laikas ateis. Kol kas tikrai ne“, – teigė, kad pasiūlymo tapti ministru nesulaukė, V.Sinkevičius.

Ūkio ministro Vyriausybėje nėra jau nuo spalio 13-osios, kai po partijos tarybos sprendimo trauktis į opoziciją atsistatydino socialdemokratas Mindaugas Sinkevičius.

Penktadienį prezidentė pagal tos pačios dienos S.Skvernelio teikimą ūkio ministro pareigas laikinai eiti pavedė teisingumo ministrei Mildai Vainiutei. Jai pavesta eiti šias pareigas iki ketvirtadienio. Ūkio ministro pareigas yra ėjęs ir energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius