Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 10

Premjero žmona Janina Butkevičienė keičia darbą

Vy­riau­sy­bės va­do­vo Al­gir­do But­ke­vi­čiaus su­tuok­ti­nė Ja­ni­na But­ke­vi­čie­nė at­sis­vei­ki­no su Ener­ge­ti­kos agen­tū­ra, ku­riai ati­da­vė pen­ke­rius veik­los me­tus, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.
Janina Butkevičienė
Janina Butkevičienė / LRT nuotr.

Kur dirbs to­liau, eko­no­mis­tės iš­si­la­vi­ni­mą tu­rin­ti mo­te­ris kol kas lai­ko pa­slap­ty­je. Nuo bir­že­lio pra­džios J. But­ke­vi­čie­nė sa­kė ke­lias sa­vai­tes at­os­to­gau­sian­ti. „I­šė­jau iš Ener­ge­ti­kos agen­tū­ros, nes ruo­šiuo­si keis­ti dar­bą. Bet jo­kių pi­kan­tiš­kų ar už­ku­li­si­nių da­ly­kų čia ti­krai nė­ra. Po atos­to­gų pra­dė­siu dirb­ti ki­tur, ti­krai ne­bū­siu na­mų šei­mi­nin­kė“, – dienraščiui tei­gė mo­te­ris.

To­les­nius sa­vo dar­bo biog­ra­fi­jos pla­nus ji ža­dė­jo at­skleis­ti tik tuo­met, kai pra­dės dirb­ti nau­jo­je vie­to­je. Pa­sak J. But­ke­vi­čie­nės, bū­si­mos veik­los po­bū­dis bus pa­na­šus į bu­vu­sios.

Pa­klaus­ta, ar ne­su­lauk­da­vo prie­kaiš­tų, kai kar­tais dar­bo me­tu tek­da­vo ly­dė­ti vy­rą į įvai­rius ren­gi­nius ar ke­lio­nes, J. But­ke­vi­čie­nė pa­ti­ki­no, kad kiek­vie­ną­syk to­kiu at­ve­ju pra­šy­da­vo ne­mo­ka­mos die­nos. 

Ko­dėl J. But­ke­vi­čie­nė nu­ta­rė iš­ei­ti iš Ener­ge­ti­kos agen­tū­ros, jos di­rek­to­rius Ma­ri­jus Franc­ke­vi­čius ti­ki­no ne­ga­lįs at­sa­ky­ti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius