-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 02

Prezidentas su ministru aptars pagalbą piliečiams, grįžtantiems į Lietuvą

Prezidentas Gitanas Nausėda su užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi aptars galimybes Lietuvos piliečiams sugrįžti namo pasauliui taikant judėjimo ribojimus dėl koronaviruso pandemijos.
Gitanas Nausėda lankėsi ekstremaliųjų situacijų operacijų štabe
Gitanas Nausėda / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Su užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi prezidentas kalbėsis apie Lietuvos piliečių grįžimo į Lietuvą sąlygas pandemijos metu“, – BNS sakė prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Vyriausybė trečiadienį sugriežtino karantino sąlygas ir nuo šeštadienio numatė drausti keleiviams atvykti ir išvykti į Lietuvą skrydžiais bei keltais, išimtis dėl kiekvieno atskiro piliečio ar repatriacijai skirto reiso galės taikyti tik Vyriausybė. Taip pat dar palikta galimybė parvykti piliečiams keltu iš Kylio, automobiliais iš Latvijos ir iš Lenkijos.

Iki šeštadienio dar paliekamos visos esančios galimybės grįžti Lietuvos piliečiams, taip pat nedraudžiama iš Lietuvos išvykti užsienio valstybių piliečiams.

Užsienio reikalų ministerijos duomenimis, į Lietuvą nuo karantino pradžios specialiais skrydžiais ir keltų reisais grįžo apie 3 tūkst. piliečių – maždaug pusė visų užsiregistravusių diplomatinėse atstovybėse užsienyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius