Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 20

Prezidentas Valdas Adamkus pastebėtas Santariškių klinikose, jo sveikatai pavojus negresia

Prezidentas Valdas Adamkus pirmadienį pastebėtas Santariškių klinikose. Jo asmeninio gydytojo Remigijaus Nargėlos teigimu, jokio pavojaus prezidento sveikatai nėra.
Valdas Adamkus
Valdas Adamkus / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

IKRAUK.LT skaitytojas Viktoras teigė Santariškių klinikose pastebėjęs prezidentą Valdą Adamkų ir jo asmeninį gydytoją Remigijų Nargėlą.  V.Adamkus ėjo pats. Prezidentas lankėsi chirurgijos korpuse.

„Prezidentas Adamkus, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais atlieka profilaktinius sveikatos tyrimus. Palaipsniui bus patikrinta visų organizmo sistemų būklė“, – teigė doc. Remigijus Nargėla.

Gegužės pabaigoje skelbta, kad V.Adamkus įveikė sunkią ligą. Dėl pakitimų inkste jis gydėsi Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV). Tai V.Adamkus atskleidė duodamas interviu „Lietuvos ryto“ televizijai.

Buvusiam šalies vadovui buvo pritaikytas naujausias gydymo metodas naudojant šaldymą. Lietuvoje dar tik bandoma pradėti naudoti šį naują metodą gydant prostatos ir inkstų vėžį.

„Aišku, jis (gydymo metodas – red.) yra pats naujausias. Daugiausiai patirties toje srityje sukaupė JAV. Apie tai aš kalbėjau su aukščiausio lygio specialistais, kurie tą metodą naudojo. Jis yra efektyvus, greitas, jeigu yra pataikoma į ligos šaltinį ir liga nėra pasiekusi sunkios formos. Todėl mano supratimu, aš esu geras pavyzdys. Aš atitikau visas tas sąlygas. Tos procedūros turėjo trukti kelis mėnesius, bet aš atsigavau per pusantros dienos. Ne daug laiko prabėgo po to įvykio, bet kai mes dabar kalbamės, aš nesijaučiu, kad būčiau buvęs ligonis“, – teigė V.Adamkus.

Naujienas ir fotonaujienas 15min.lt skaitytojai gali siųsti ikrauk@15min.lt arba įkrauti patys portale www.ikrauk.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius