-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 12

Prezidentė Dalia Grybauskaitė: Lietuvos valdžios darbas yra rezultatyvus

Prezidentė Dalia Grybauskaitė apibendrindama savo kadencijos vidurį teigė besidžiaugianti rezultatyviu visų valdžios institucijų darbu ir sutarimu dėl svarbiausių valstybei klausimų.
Susitikimo akimirka
Susitikimo akimirka / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Dalia Grybauskaitė pažymėjo, kad ieškant sutarimo kartais tenka ir pasibarti, tačiau džiaugėsi iš esmės su premjeru Andriumi Kubiliumi sutarianti gerai.

„Mūsų darbai praktiškai padeda vienas kitam, nesidubliuoja, netrukdo nei prezidento, nei Vyriausybės darbui. Iš tikrųjų noriu pasidžiaugti, kad svarbiausiais, strateginiais klausimais mūsų nuomonės sutapdavo ir, tikiuosi, sutaps ir iki kadencijos pabaigos. Labai tikiuosi, kad toks supratimas, gebėjimas girdėti ir susikalbėti padeda dirbti kartu“, – sakė D.Grybauskaitė.

Panašiai bendraujanti D.Grybauskaitė sakė ir su Seimu. Pasak jos, džiugina tai, kad nepaisant barnių, Vyriausybė, Seimas ir Prezidentūra sugeba atlikti svarbiausius, strateginius darbus.

„Tenka pasibarti ir pasiginčyti, bet pagrindiniai klausimai svarbūs valstybei yra sprendžiami, lengviau ar sunkiau, bet jie sprendžiami ir tai yra labai gerai. Tokį sutarimą turiu ir su Seimu, todėl visų trijų pagrindinių valdžios centrų darbas iš tikrųjų yra rezultatyvus“, – pažymėjo prezidentė.

Primename, kad šią savaitę ir premjeras A.Kubilius kalbėjo apie tai, kad nepaisant ginčų, su prezidente Dalia Grybauskaite sutaria neblogai.

Premjero teigimu, galima pasidžiaugti Vyriausybės ir šalies vadovės darbo rezultatais suvaldant pasaulinės ekonominės bei finansų krizės poveikį Lietuvai, sprendžiant energetikos problemas bei kovojant su korupcija.

.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius