-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 26

Prezidentė Dalia Grybauskaitė su Europos Parlamento atstovais aptars ES ekonomiką

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė antradienį ryte susitiks su Europos Parlamento Vidaus rinkos ir vartotojų apsaugos komiteto (IMCO) atstovais. Artėjant Lietuvos pirmininkavimui ES Tarybai, šalies vadovė su europarlamentarais aptars ES ekonominę padėtį ir bendros ES vidaus rinkos klausimus.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Šalies vadovės teigimu, užbaigta ir efektyviai funkcionuojanti bendra ES vidaus rinka yra svarbus veiksnys, įveikiant krizės pasekmes, gerinant visos Europos ekonominę padėtį, skatinant augimą, naujų darbo vietų sukūrimą ir ES konkurencingumą. 

Europos Parlamento IMCO komitetas yra atsakingas už nacionalinės teisės aktų, reglamentuojančių vidaus rinką ir muitų sąjungą, koordinavimą ES lygmeniu. 

Šiame komitete svarstomi laisvo prekių ir paslaugų judėjimo, bendrų techninių standartų nustatymo ir suderinimo klausimai. Vienos pagrindinių šio komiteto užduočių – rūpintis vartotojų teisių apsauga, nustatyti ir panaikinti kliūtis, kurios trukdo funkcionuoti bendrai ES vidaus rinkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius