-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 10

Prezidentė sveikina žurnalistą Algimantą Čekuolį 80-ojo jubiliejaus proga

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė 80-ojo jubiliejaus proga sveikina žurnalistą Algimantą Čekuolį.
Algimantas Čekuolis
Algimantas Čekuolis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Gerbiamas Algimantai Čekuoli,

Šiandieną studijoje ir prie televizijos ekranų susirinko žmonės, kurie džiaugiasi būdami skolingi Jums už pasaulio patyrimą, gyvenimo džiaugsmo ir smalsumo užkratą. Tokių skolininkų gausa daro Jus turtingą ir neabejotinai laimingą.

Su Jūsų redaguotu laikraščiu „Gimtasis kraštas", televizijos popietėmis ir knygomis pasaulį tyrinėjo ir tyrinėja ištisos Lietuvos kartos. Žiulio Verno herojus Filijus Fogas susilažino pasaulį apkeliauti per 80 dienų. Jūsų lažybos trunka jau 80 metų ir mes džiaugiamės galėdami keliauti su Jumis.

Jūs pažindinate Lietuvą su pasauliu ir pasaulį su Lietuva. Jūsų dėka apie Lietuvą už geležinės uždangos išgirdo tuo metu, kai mūsų šaliai to labai reikėjo. Jūs drąsiai kalbėjote apie 90-ųjų įvykius ir stengėtės, kad mažos valstybės balsas būtų girdimas. Kai kam tai buvo nepatogi tiesa, bet Lietuvai labai svarbi.

Jūs neabejotinai įkvėpėte ne vieną jauną žmogų pasirinkti žurnalisto profesiją ir nuolat tobulinti gebėjimą pateikti žinias įdomiai ir įtaigiai. Jūs stebinate savo iškalba, išmone ir įžvalgumu tiek Jus pažįstančius, tiek matančius pirmąkart.

Sveikinu Jūsų, gerbiamas Algimantai, šventės proga! Linkiu paprastų, bet nepaprastai svarbių dalykų – sėkmės ir sveikatos", – rašoma Lietuvos vadovės sveikinime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius