Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2022 01 07

Prezidento G.Nausėdos komandą palieka komunikacijos vadovė, atėjo T.Beržinskas

Prezidento Gitano Nausėdos komandą palieka Komunikacijos grupės vadovė, prezidento vyriausioji patarėja Raminta Stanaitytė-Česnulienė, neišsilaikiusi šiose pareigose nė metų. Penktadienį paskelbta apie naują patarėją Tomą Beržinską, kuris papildė Komunikacijos grupę. Kol kas jis dirbs su regionine žiniasklaida, bet ateityje gali tapti ir komunikacijos grupės vadovu.
 Raminta Stanaitytė-Česnulienė, Gitanas Nausėda
Raminta Stanaitytė-Česnulienė, Gitanas Nausėda / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Galiu patvirtinti, po vasario 16-osios palieku prezidento vyr. patarėjos komunikacijai ir komunikacijos grupės vadovės pareigas.

Iki to laiko pabaigsiu kai kuriuos darbus, supažindinsiu naujus kolegas su organizacija ir viskas. Nusprendžiau keisti karjeros kryptį. Dėkoju prezidentui už pasitikėjimą, savo komandai“, – LRT TELEVIZIJAI sakė prezidento patarėja.

Penktadienį pranešta, kad prie G.Nausėdos komandos jungiasi naujas patarėjas komunikacijos klausimais Tomas Beržinskas. T.Beržinskas darbą pradeda penktadienį ir bus atsakingas už bendradarbiavimą su regionų žiniasklaida, „Lietuvos Galia“ projekto komunikaciją.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Tomas Beržinskas ir Saulius Skvernelis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Tomas Beržinskas ir Saulius Skvernelis

Ankstesnės Vyriausybės kadencijos metu T.Beržinskas dirbo premjero Sauliaus Skvernelio patarėju ir atstovu spaudai. S.Skverneliui baigus kadenciją, T.Beržinskas kurį laiką dirbo viešųjų ryšių srityje.

Anksčiau T.Beržinskas 10 metų dirbo regioninėje ir nacionalinėje spaudoje, yra dirbęs aplinkos, finansų, vidaus reikalų ministrų patarėju, Seimo pirmininko patarėju komunikacijai.

Dažna kaita

Komunikacijos grupės vadove R.Stanaitytė-Česnulienė tapo 2021 m. kovo viduryje, tad šiose pareigose neišsilaikė nė metų. Tuomet ji pakeitė Komunikacijos grupės vadovo pareigas ėjusį Ridą Jasiulionį, kuriam buvo pavesta koordinuoti prezidentūros bendradarbiavimą su visuomeninėmis organizacijomis.

Tuomet darbą prezidentūroje baigė į privatų sektorių nusprendęs sugrįžti G.Nausėdos patarėjas ir atstovas žiniasklaidai Antanas Bubnelis.

Iš pradžių R.Stanaitytė-Česnulienė vykdė prezidento atstovės spaudai funkcijas, tačiau vėliau į šias pareigas sugrįžo R.Jasiulionis.

Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Ridas Jasiulionis
Pauliaus Peleckio / 15min nuotr./Ridas Jasiulionis

R.Jasiulionis prezidento komunikacijos vadovu buvo tapęs 2020 m. liepos pabaigoje, kai pakeitė atsistatydinusį Aistį Zabarauską, kuris G.Nausėdos komunikacijai vadovavo ir per pergale pasibaigusią prezidento rinkimų kampaniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje