Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 20

Prezidentui Valdui Adamkui skirtas Petro Vileišio apdovanojimas

Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidiumas nusprendė prezidentui Vladui Adamkui skirti garbingiausią pramonininkų konfederacijos Petro Vileišio nominacijos apdovanojimą.
Valdas Adamkus
Valdas Adamkus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Penktadienį nacionalinėje Filharmonijoje prezidentas Valdas Adamkus už nepriklausomos, atviros ir modernios Lietuvos valstybės kūrimą, indėlį stiprinant pramonės ir verslo įmonių žinomumą Europoje ir Pasaulyje pagerbtas nominacijos apdovanojimu – Petro Vileišio skulptūriniu portretu bei jo aukso medaliu.

„Prezidentas Valdas Adamkus – vienas labiausiai valstybei ir visuomenei nusipelniusių žmonių. Jo indėlis – milžiniškas, kuriant šiuolaikišką Lietuvą, supratimą ir pagalbą verslui įsitvirtinti bei būti matomam Vakarų valstybių šeimoje,“ – sako Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis.

Petro Vileišio nominacijos apdovanojimu verslo kategorijoje taip pat bus pagerbtas vienas iš Lietuvos pramonininkų konfederacijos steigėjų ir ilgametis Alytaus krašto pramonininkų asociacijos prezidentas, buvęs UAB „Snaigė“ vadovas Antanas Andrulionis, VDU studentas Mantas Jurgutis ir Rietavo Lauryno Ivinskio gimnazijos moksleivis Lukas Kornelijus Vaičiakas.

Lietuvos pramonininkų konfederacija Petro Vileišio nominacijos apdovanojimu pagerbia Lietuvos ir užsienio piliečius, už verslo bendruomenei ir valstybei reikšmingą veiklą bei jaunosios kartos atstovus už pasiekimus moksle, pilietines ir visuomenines iniciatyvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius