-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 29

Prezidentūrą maitins G.Masalskio įmonė

Paaiškėjo naujieji prezidentūros maitintojai – pasibaigus sutarčiai su restoranu „Stikliai“, naują konkursą laimėjo maitinimo įmonė „F and B“, kuriai vadovauja Giedrius Masalskis.
Giedrius Masalskis
Giedrius Masalskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip naujienų portalui 15min.lt sakė prezidentės atstovas spaudai Linas Balsys, maitinimo paslaugas prezidentūroje ši įmonė pradės teikti po Velykų, nuo kitos savaitės pradžios.

„Ji pas mus laimėjo konkursą būtent kavinės paslaugoms teikti. Tai darbuotojams skirta, svečiams, kurie ateina į prezidentūrą – visiems, kurie pas mus būna“, – sakė L.Balsys.

Jo nuomone, didelių pokyčių pasikeitus maitintojui nelaukiama. „Na, kavinė yra kavinė, kaip suprantu, turi būti koks nors ir karštasis patiekalas, turėtų būti salotų, lengvų užkandžių... Kavinė turėtų dirbti nuo 8 iki 16 valandos“, – teigė L.Balsys.

Ar įmonės „F and B“ teikiamą maistą valgys ir prezidentė, L.Balsys negalėjo pasakyti. „Prezidentės mitybos įpročių aš nežinau, negaliu komentuoti, nesidalija ji su manimi, ką valgo ir su kuo“, – šyptelėjo L.Balsys.

Pašnekovas pridūrė, kad šiuo metu vyksta ir dar vienas konkursas – pobūviams, oficialiems priėmimams prezidentūroje rengti. Kas laimėjo šį konkursą, jis negalėjo pasakyti. „Čia yra atskiras verslas, visai kiti reikalavimai. Valstybių vadovams pagal oficialų protokolinį priėmimą – 100 žmonių, čia visai kiti reikalavimai, nei ruošti maistą darbuotojams arba svečiams, arba žurnalistams“, – teigė L.Balsys.

Maitinimo paslaugas įmonė „F and B“ („Food and Beverages“, liet. „Maistas ir gėrimai“) teikia ir kitose valstybinėse įstaigose: Švietimo ir mokslo ministerijoje, „Sodroje“, Nacionalinėje mokėjimų agentūroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius