Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 19

Prie Baltojo tilto įrengtos čiuožyklos atidaryme pasirodė dailiojo čiuožimo atstovai ir ledo ritulininkai

Šią savaitę išlieta čiuožykla prie Baltojo tilto oficialiai atidaryta šeštadienio popietę. Atidarymą papuošė dailiojo čiuožimo atstovai ir ledo ritulininkai.
Oficialus čiuožyklos atidarymas prie Baltojo tilto
Oficialus čiuožyklos atidarymas prie Baltojo tilto / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naujoje čiuožykloje vilniečiai ir miesto svečiai išvydo meninę ir sportinę programą. Oficialaus čiuožyklos atidarymo proga dailiojo čiuožimo klubo „Axelis“ auklėtiniai parodė dailiojo čiuožimo varžybinę-parodomąją programą. Vėliau susirungė garsiausias Lietuvos ledo ritulio klubas „Energija“ ir pramogų pasaulio žvaigždžių „prisotinta“ Vilniaus „Hockey Punks“ komanda – čia virė 3x3 ledo ritulio kovos.

Stipriausi klubo „Energija“ ir Lietuvos ledo ritulio rinktinės žaidėjai po rungtynių neskubėjo nulipti nuo ledo, bet pamokė norinčiu čiuožti šios žiemos sporto šakos mėgėjus.

Renginio pabaigoje pristatytas Lietuvoje dar nematytas žaidimas ant ledo – „Aisštokas“, su kurio taisyklėmis supažindinti žiūrovai. Visi, turintys pačiūžas, galėjo ne tik pasikonsultuoti su sportininkais, bet ir įmušti ritulį į profesionalius ledo ritulio vartus, išbandyti naują žaidimą.

Visi neturintys pačiūžų gali čiuožykloje jas išsinuomoti. Turintys savas už 45 minučių pačiuožinėjimą moka 3 Lt, nuomojantiems pačiūžas 45 minutės kainuoja 5 Lt. Čiuožykla veikia nuo 10 iki 21 val. Vakare aikštelė yra apšviesta, aplink ją įrengti apsauginiai borteliai ir antivandalinės tvoros.

Nuo kitos savaitės čiuožykloje vyks nemokamos pamokos pradedantiesiems – jas miestui ketina dovanoti Vilniaus „Geležinio Vilko“ ledo ritulininkai.

Žadama, kad čiuožykla veiks net iki kovo 31 dienos. Net ir atšilus orams, bus galima čiuožinėti, nes po ledo sluoksniais yra sintetinis ledas, kuris tinkamas čiuožinėti ir esant pliusinei temperatūrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius