Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 17

Prie Baltojo tilto už vėžiu sergančių vaikų svajones kils 100 dangaus žibintų

Rugsėjo 17 dieną prie Baltojo tilto visi neabejingi kito skausmui kviečiami prisijungti prie jau trečius metus vykdomos draugystės akcijos. Pastarosios tikslas – atkreipti dėmesį į vėžio problemą ir palaikyti šia klastinga liga sergančius mažuosius bei jų šeimas. Vienas svarbiausių akcijos akcentų – už vėžiu sergančių vaikų svajonių išsipildymą į orą paleisti 100 dangaus žibintų.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Aurimo Šrubėno nuotr.

Už svajones

Jau trečius metus organizuojamos draugystės akcijos tikslas – priminti visiems, kad kasmet Lietuvoje iki 100 vaikų suserga vėžiu, turime nebūti abejingi likimo nuskriaustoms šeimoms ir mažyliams. Vėžiu sergantys vaikai turi įvairiausių ir gražiausių svajonių, kurioms mes turime padėti išsipildyti.

Būtent likimo nuskriausių vaikų svajonių išsipildymą ir simbolizuoja ši rugsėjo 17 d. 19 val. prie Baltojo tilto organizuojama akcija. Visi neabejingi likimo nuskriaustų mažylių svajonėms kviečiami už jų išsipildymą kartu paleisti 100 dangaus žibintų!

Šią akciją organizuoja paramos ir labdaros fondas MAMŲ UNIJA, o šiemet prie draugystės akcijos prisijungia ir Rimanto Kaukėno paramos grupė bei Vytauto Kernagio fondas, taip pat besirūpinantys vėžiu sergančiais Lietuvos vaikais ir jų šeimomis. Kartu mes esame didelė jėga ir pagalba!

Akcijos metu susirinkusiems organizatoriai išdalins 100 dangaus žibintų, tačiau norintieji, kad į dangų už vaikų svajones žibintų pakiltų dar daugiau, gali atsinešti dar ir savo.

Renginio data taip pat pasirinkta neatsitiktinai, būtent rugsėjo mėnuo pasaulyje yra minimas kaip vaikų onkologijos mėnuo. Siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į šią problemą ir pakviesti visus ištiesti pagalbos ranką bei palaikyti tiek mažuosius, tiek jų šeimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius