Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 02

Prie G.Landsbergio komandos jungiasi politologas L.Jonavičius

Nuo gegužės 2 dienos užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio politinėje komandoje darbą pradeda politologas, tarptautinių santykių ekspertas Laurynas Jonavičius, rašoma URM pranešime spaudai.
Laurynas Jonavičius
Laurynas Jonavičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

L.Jonavičius dirbs užsienio reikalų ministro patarėju Rusijos ir Rytų partnerystės politikos klausimais.

„Laurynas Jonavičius turi ilgametę Rusijos bei visos Rytų Europos analitiko patirtį, tai vienas geriausių šios srities ekspertų Lietuvoje ir ne tik. Jo gilus išmanymas bei žinios apie šį regioną šiandien aktualios kaip niekada anksčiau“, − sakė užsienio reikalų ministras G.Landsbergis.

„Tikiuosi, kad akademinės ir analitinės įžvalgos bei patirtis, tyrinėjant regione vykstančius procesus, duos pridėtinės vertės ir sprendžiant praktinius Lietuvos užsienio politikos iššūkius“, – sakė L.Jonavičius.

L.Jonavičius dirbo Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėju užsienio politikos klausimais 2009 – 2014 metais, buvo asocijuotasis tyrėjas Europos tarptautinių santykių taryboje (ang. European Council on Foreign Relations), nuo 2009 metų dėsto Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institute.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius