-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 18

Prie Kedžių namo budintys žmonės: jei Stankūnaitė tokia drąsi kaip Drąsius, tegul atvažiuoja

Su Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjo Romualdo Varsackio sprendimu mergaitę grąžinti jos motinai Laimutei Stankūnaitei nesutinkantys žmonės antradienį toliau tęsė Kedžių ir Venckų namų apgultį.
Protestuotojai prie Kedžių namo
Protestuotojai prie Kedžių namo / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusį penktadienį antstolio prie Venckų namų neprileidusi, o pirmadienį ryte į pasimatymą su jos motina mergaitę ketinusių vežti Drąsiaus Kedžio tėvų iš kiemo neišleidusi minia antradienio vidurdienį buvo kiek apmažėjusi. Tiesa, maždaug 17 val. Garliavoje esančioje Klonio gatvelėje jau būriavosi apie 150 žmonių.

Antradienį minią aplankė Kauno Viešosios policijos viršininkas Renatas Požėla, susirinkusiems pakartojęs Generalinio policijos komisaro Telyčėno Vizgirdo žodžius, jog policija prieš susirinkusiuosius neketina naudoti jėgos.

Penktą parą prie Kedžių ir Venckų namų budintys žmonės neslėpė esantys pavargę bei pripažino, jog juos labiausiai slegia tvyranti nežinia.

„Čia vyrauja prastos nuotaikos. Tačiau jos ir negali būti kitokios, kol nėra jokių sprendimų“, – kalbėjo nuo pat penktadienio kasdien į Klonio gatvę užsukanti moteris.

„Turi būti kažkokia reakcija. Kieno reakcija? Panašu, kad prokuratūra veiksmų jau nesiims. Tai jau darosi politinis klausimas, tad reikės aukščiausių politikų įsikišimo. Juk yra ir aukščiausios instancijos teismai, kurie turi skubos įsikišti“, – portalui 15min.lt pasakojo nuo šeštadienio prie Kedžių ir Venckų namų apgulties prisidėjęs Modestas.

Antradienį ryte mergaitės motina L.Stankūnaitė viešoje erdvėje pranešė ketinanti savo dukterį iš Neringos Venckienės rankų pasiimti pati. Tiesa, šis moters pareiškimas neįtikino minios.

„Jeigu Stankūnaitė tokia drąsi kaip Drąsius, tegul atvažiuoja“, – pareiškė greta 15min.lt kalbinto Modesto stovėjusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius