-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 09

Prie „Megos“ – haskių lenktynės

Šį savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ kauniečius ir miesto svečius kviečia į išskirtinį renginį – Sibiro haskių lenktynes. Renginio metu pralėkti šunų traukiamomis rogėmis galės ir „Megos“ lankytojai.
Mėlynakiai šunys užburia. Tačiau jų augintojai perspėja, kad įsigijęs tokį šunelį žmogus turi suprasti, jog nuo šiol daug laiko turės leisti lauke aktyviai judėdamas.
Mėlynakiai šunys užburia. / E.Grėbliūnaitės, E.Ovčarenko, "Nuotykių akademijos" nuotr.

Gruodžio 11 dieną, šeštadienį, nuo 13 iki 16 valandos, visi, susirinkę prie „Megos“, galės pasidžiaugti Sibiro haskių draugija. Ir ne tik pasidžiaugti, bet ir pasivėžinti jų traukiamomis rogutėmis, sudalyvauti varžybose, nusifotografuoti su šunimis, juos paglostyti, pamaitinti.

„Norime nudžiuginti į „Megą“ susirinkusius vaikus ir jų tėvelius pačia žiemiškiausia pramoga ir supažindinti juos su visų taip mylimais šunimis – haskiais. Be to, šunų specialistai vaikus pamokys šunis pamaitinti, pakinkyti į roges, o drąsesnieji netgi galės sudalyvauti varžybose ir patys pavadelioti“, – pasakojo prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Į „Megą“ atvykti žadančius kauniečius ir miesto svečius renginio organizatoriai ragina nepamiršti pasiimti šiltų pirštinių ir fotoaparato – nežinia, kada pasitaikys kita tokia graži proga įsiamžinti net su aštuoniais keturkojais įspūdingo žvilgsnio savininkais. „Haskiai itin mylimi ne tik dėl įspūdingos išvaizdos, žydrų akių, bet ir dėl savo draugiško būdo, energingumo“, – sakė jau beveik dešimtmetį haskius auginanti pirmojo šunų kinkinių klubo „Aliaska“ įkūrėja Jolanta Bliuj.

Aštuoni Sibiro haskiai, šeštadienį atvykstantys į „Megą“, yra daugkartiniai šunų kinkinių varžybų Baltijos taurės čempionai. Tikimasi, kad itin didelio populiarumo sulauks varžybos, todėl norintys pasirungti turėtų užsiregistruoti pas organizatorius prieš renginį.

Susitikimas su haskiais - vienas iš daugelio gruodį „Megoje“ vyksiančių renginių. Kiekvieną gruodžio savaitgalį, nuo 12 iki 18 valandos „Megos“ centrinėje aikštėje įsikūrusiame kalėdiniame miestelyje vaikų lauks Kalėdų senelis, kuriam kaskart talkins vis kiti pasakų personažai. Kitą savaitgalį, gruodžio 19 d. 13–14 val. „Megos“ lankytojų laukia pagal Vytauto V.Landsbergio knygą pastatytas spektaklis „Angelų pasakos“, o antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, 14–15 val. visi kviečiami į kalėdinį gospel choro „S in G“ koncertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius