Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 10

Prieš darbą naujame kino filme – koncertas Kaune

Penktadienį 21 val. Kauno naktinis klubas-restoranas „Combo“ bus sausakimšas. Būtent čia paskutinį koncertą šį sezoną surengs Andrius Mamontovas.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šią vasarą 20 metų koncertuojantis atlikėjas keliavo po Lietuvą. Jo koncertai vyko 14 šalies miestų. Kažkuriame jų atlikėjas teigė surengęs 1000-ąjį savo pasirodymą. Koncertas Kaune – ne tūkstantasis, tačiau reikšmingas. Tai – simbolinis turo apibendrinimas ir atsisveikinimas su gerbėjais. Teigiama, kad po jo A.Mamontovas atsidės kūrybiniams kitų metų darbams.

Penktadienio vakarą klube „Combo“ koncertuosiantis A.Mamontovas žada įvairiapusę programą, kurioje bus galima išgirsti tiek naujausias solines, tiek metų metus nedingstančias iš atminties Andriaus ir grupės „Fojė“ dainas: „Paskutinis traukinys“, „Geltoni krantai“, „Saulės miestas“, „Laužo šviesa“.

„Šią vasarą sugrojome 30 koncertų atvirame lauke. Po tokio sėkmingo turo, ramus koncertas Kaune bus gražus mano šio koncertinio sezono užbaigimas, nes toliau laukia darbas prie naujo kino filmo“, – teigė A.Mamontovas. Nusifilmuoti naujoje kino juostoje, kurios pavadinimas „Amaja“, pakvietė ir anksčiau su A.Mamontovu bendradarbiavęs režisierius Mario Martinsons. Naujausiame jo kino filme muzikantas ne tik įkūnys pagrindinį herojų, bet ir kurs garso takelį. Filmo premjera numatyta 2010 metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius