Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 07

Klaipėdos valdininkus pasitiks piketu

Penktadienį Klaipėdos savivaldybės darbuotojus pasitiks piketuotojai.
Piketuotojai rinksis prie Klaipėdos savivaldybės.
Piketuotojai rinksis prie Klaipėdos savivaldybės. / G.Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

Šįkart protesto akciją skelbia socialdemokratai, kurie, beje, yra valdančiojoje koalicijoje. Jų partijai taip pat priklauso savivaldybės administracijos direktorius Aloyzas Každailevičius.

„Artėjančios savivaldos dienos proga merui bei administracijos direktoriui pateiksime reikalavimų paketą, o savivaldybės darbuotojus pasitiksime su dovanėlėmis. Tai bus gražus perspėjimas, kad neatsitiktų kaip Alytaus merui, kuris sulaikytas kyšininkavimu”, - teigė Socialdemokratų Klaipėdos skyriaus pirmininko pavaduotoja Lilija Petraitienė.

Piketuotojai penktadienį prie savivaldybės stovės nuo 7.30 iki 8.30 val. Jie reikalaus iš valdininkų skaidresnių sprendimų. Esą iki šiol nepagrįstas ekonominis naudingumas po savivaldybės administracijos struktūros reformos. Socdemai taip pat stoja prieš savivaldybei priklausančių įmonių privatizavimą, vis karštas diskusijas keliančią komunalinių atliekų rinkliavą, giminių klanus namų valdose.

L.Petraitienės teigimu, nors administracijos direktorius A.Každailevičius priklauso jų partijai, tačiau ne visada sutinka su jo sprendimais.

„Jis yra samdomas darbuotojas, negalime įtakoti jo darbo. Tačiau ne visada pritariam jo sprendimams. Pavyzdžiui, vienas iš paskutinių buvo ugdymo įstaigų vadovų darbo apribojimas, kai buvo pasirašytas sprendimas, draudžiantis direktoriams vesti pamokas”, - aiškino L.Petraitienė.
Anot jos, savivaldybė turi tarnauti žmonėms, o ne žmonės jai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius