Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 18

Prieš palikdama sveikatos apsaugos ministrės postą R.Šalaševičiūtė įdarbino giminaitę

Sveikatos apsaugos ministro posto netekusi socialdemokratė Rimantė Šalaševičiūtė paskutinėmis darbo dienomis ministerijoje įdarbino giminaitę.
Rimantė Šalaševičiūtė
Rimantė Šalaševičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip pranešė „Lietuvos ryto“ televizijos žinios, R.Šalaševičiūtė iš Valstybinės mokesčių inspekcijos į ministerijos Sveikatos ekonomikos departamentą perkėlė savo pusseserę Leną Staskevičiūtę. Konkursas į laisvą vietą skelbtas nebuvo, nes, anot R. Šalaševičiūtės, giminaitė atitiko reikalavimus.

„Koks gali būti protegavimas? Kiekvienas žmogus turi teisę darbintis ten, kur jis gali dirbti, nori dirbti ir sugeba dirbti“, – „Lietuvos ryto“ televizijai sakė R. Šalaševičiūtė.

Dėl medikams kadaise duoto kyšio R.Šalaševičiūtę trauktis iš ministrų paraginę partijos kolegos nepateisina ir pastarojo jos poelgio. „Manau, paskutinę dieną apskritai geriau jokių sprendimų nedaryti, nes net priimant labai gerą, labai reikalingą sprendimą traktuoti gali labai įvairiai“, – kalbėjo socialdemokratų vicepirmininkas Algirdas Sysas.

Pasak televizijos, Sveikatos apsaugos ministerija į tą patį departamentą ieško dar vieno žmogaus, tačiau į šią vietą jau skelbiamas konkursas.

Sveikatos apsaugos ministrė R.Šalaševičiūtė iš pareigų pasitraukė vasario pradžioje, po to, kai viešai prisipažino prieš kelerius metus artimo žmogaus prašymu davusi kyšį medikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius