Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 07

Prieš pasirodymą vaikų „Eurovizijoje“ – rėmėjų paieškos

Lietuvos garbę Minske (Baltarusija) vyksiančiame tarptautiniame vaikų dainų konkurse „Eurovizija“ ginsiantis kaunietis Nojus Bartaška, pasivadinęs Bartu, intensyviai repetuoja savo dainą ir pasirodymą. Tuo metu jo artimieji įsitraukė į ne pačią maloniausią veiklą – rėmėjų paiešką. Ieškodami lėšų Nojus ir jo tėvas Saulius Bartaška ketvirtadienį susitiko su Kauno miesto meru Andriumi Kupčinsku.
Nojus Bartaška-Bartas, 2010 m.
Nojus Bartaška-Bartas yra talentingas paauglys. Tėvai skatina sūnaus norą kurti dainas ir atlikti jas gyvai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt jau rašė, kad 14-metis kaunietis N.Bartaška-Bartas šiemet iškovojo teisę atstovauti Lietuvai tarptautiniame konkurse „Eurovizija“.  Jis vyks Baltarusijos sostinėje Minske lapkričio 20 dieną.

Prieš kelias savaites vykusios nacionalinės atrankos į vaikų „Euroviziją“ metu paaiškėjo, kad Lietuvos garbę šiais metais gins Bartas su daina „Oki Doki“. Dvejus metus į vaikų „Euroviziją“ vyko mergaitės. Viena jų taip pat kaunietė Eglė Jurgaitytė 2008-aisiais vykusioje vaikų „Eurovizijoje“ su savo daina „Laiminga diena“ iškovojo 3 vietą.

„Mūsų delegacija į Minską išvyksta lapkričio 13 dieną, iki to laiko dar turime daug ką nuveikti. Žinoma, didžiausia problema – finansavimas. Tam, kad galėtume gerai pasirengti, mums reikia 124 tūkst. litų. Nesinorėtų, kad šalia kitų valstybių atstovų atrodytume lyg kaimiečiai“, – sakė Nojaus tėvas Saulius Bartaška.

Su prašymu paremti kaunietis kreipėsi ir į Kauno miesto savivaldybę. Miesto valdžia pažadėjo, kad padės ieškoti lėšų, reikalingų jaunajam atlikėjui.

„Konkurse dalyvaus kaunietis, kuris garsins ne tik šalies, bet ir gimtojo miesto vardą, todėl norėtųsi padėti. Galima mano oficialiu raštu kreiptis į miesto verslininkus, kad šie pagelbėtų ir paremtų Bartą, kuris nori, kad jo pasirodymas būtų tobulas“, – sakė meras A.Kupčinskas.

Atlikėjo tėvas taip pat užsiminė apie galimybes renginio metu pareklamuoti kitais metais Kaune vyksiančias Tarptautines „Hanza“ dienas, Europos krepšinio čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius