Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 31

Prieš šventę – paskutiniai policijos patarimai kauniečiams

Iki Naujųjų sutiktuvių Rotušės aikštėje likus kelioms valandoms, Kauno policija primena, kad savo saugumu kauniečiai turėtų pasirūpinti ir patys.
Švenčių pasekmės
Policijos pareigūnai primena, kad už alkoholinių gėrimų vartojimą viešose vietose numatyta administracinė atsakomybė, todėl prašo šventės svečių atkreipti į tai dėmesį ir jais nepiktnaudžiauti, pažeidžiant įstatymus. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gruodžio 31-osios vakare, nuo 22 val., Kauno Rotušės aikštėje vyks renginys, skirtas Naujųjų Metų sutikimui „2011 naujametinių akimirkų“, kuris bus tiesiogiai transliuojama per TV3.

Kauno policijos pareigūnai renginio metu dirbs sustiprintomis pajėgomis. Atsižvelgdami į kalėdinių renginių patirtį, pareigūnai primena gyventojams, kad į šventę geriausia vykti visuomeniniu transportu, nes nuo 21 val. bus uždarytas eismas į Rotušės aikštę.

„Taip pat gyventojams ir miesto svečiams primename, kad siekiant išvengti spūsčių, į Rotušės aikštę galima patekti ne tik iš Vilniaus ir M.Valančiaus gatvių, bet ir iš Aleksoto, Muitinės ir Jakšto gatvių“, – sakė pareigūnai.

Renginio organizatoriai nusprendė, kad šventės metu Rotušės aikštėje nebus prekiaujama alkoholiniais gėrimais. Policijos pareigūnai primena, kad už alkoholinių gėrimų vartojimą viešose vietose numatyta administracinė atsakomybė, todėl prašo šventės svečių atkreipti į tai dėmesį ir jais nepiktnaudžiauti, pažeidžiant įstatymus.

Policijos pareigūnai taip pat atkreipia pirotechnikos mėgėjų dėmesį, kad žmonių spūstyje su pirotechnikos priemonėmis reikėtų elgtis labai atsargiai. Rekomenduojama tai daryti nuošaliau, kad nenukentėtų šalia esantys žmonės.

Eismo priežiūros pareigūnai prašo eismo dalyvius – tiek vairuotojus, tiek pėsčiuosius – būti atidžiais, laikytis Kelių eismo taisyklių ir pareigūnų reikalavimų. Šventinį savaitgalį bus sustiprintas patruliavimas miesto gatvėse, bus rengiamos saugaus greičio akcijos, tikrinamas vairuotojų blaivumas.

Kauno apskrities policijos pareigūnai tikisi, kad miesto gyventojai ir svečiai švęs taikiai, išvengs smurto ar kitų didesnių nelaimių, ir linki visiems linksmų ir saugių Naujųjų Metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius