-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 03 17

Viktoro Uspaskicho rinkimų pažadai: 1509 Lt minimali alga, pigesnė šiluma ir galimybė atšaukti netinkamą Seimo narį

Vilniaus rotušėje vykusiame tarybos posėdyje Darbo partija pristatė savo rinkimų programą, kandidatų sąrašus ir neslėpė ambicijų po rinkimų įsitvirtinti valdžioje. „Darbiečiai“ įsitikinę, kad niekam net nekyla abejonių, jog kita kadencija priklausys būtent nuo jų partijos.
V.Uspaskichas į Seimą ketina kandidatuoti vienoje iš Vilniaus apygardų.
V.Uspaskichas į Seimą ketina kandidatuoti vienoje iš Vilniaus apygardų. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Darbo partija su savo lyderiu, europarlamentaru Viktoru Uspaskichu priešakyje jau mato save prie šalies valdžios vairo po rudenį vyksiančių Seimo rinkimų. „Tik nuo mūsų priklausys, kaip gyvens valstybė ateinančius ketverius metus. Mes neleisime toliau griauti mūsų valstybės ir jos ekonomikos. Dabartinė valdžia niekada nepasakys, kad pasiklydo, bet Darbo partija šiandien yra stipri ir tiksliai žino, kaip spręsti valstybės problemas“, – atsakymus į visus klausimus žadėjo V.Uspaskichas.

Tarp rinkimų pažadų – padidinti minimalią algą iki 1509 Lt ir tai padaryti tuoj pat po rinkimų. Taip pat esą bus imamasi „realių veiksmų“ mažinti šilumos kainą, skatinama naudoti daugiau alternatyvių energijos šaltinių, biokuro, pagaliau iš mirties taško tikimasi pajudinti ir daugiabučių namų renovaciją.

„Be to, sukursime mechanizmą, pagal kurį rinkėjai galės atšaukti netinkamai dirbantį Seimo narį“, – partijos pranešime cituojamas Darbo partijos lyderis, tiesa, nepatikslinama, kaip tai galėtų būti padaryta.

„Darbiečių“ patvirtintame kandidatų daugiamandatėje Seimo rinkimų apygardoje sąraše yra apie 250 žmonių. Taip pat bus keliami kandidatai visose vienmandatėse rinkimų apygardose. Pats V.Uspaskichas taip pat pasiryžęs išbandyti rinkėjų pasitikėjimą. Ir šįkart ne Kėdainiuose, kaip buvo įprasta, o vienoje iš Vilniaus rinkimų apygardų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius