Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 05 21

Prisiekė naujas Kauno miesto tarybos narys Saulius Giedraitis, pakeitęs „darbietį“ Rytį Šatkauską

Pirmadienį, gegužės 20 d., vykusio iškilmingo posėdžio metu Kauno rotušėje prisiekė naujas miesto tarybos narys – gydytojas Saulius Giedraitis, priklausantis Darbo partijai. Jis pakeitė tarybos nario mandato atsisakiusį dabartinį Žemės ūkio viceministrą „darbietį“ Rytį Šatkauską. Taryboje R.Šatkauskas dirbo šešerius metus.
Prisiekė Saulius Giedraitis (d.)
Prisiekė Saulius Giedraitis (d.) / Kaunas.lt nuotr.

Kardiochirurgas S.Giedraitis gimė 1955 m. Vilkijoje. Šiuo metu jis dirba Kauno klinikų Širdies, krūtinės ir kraujagyslių chirurgijos klinikoje.

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) praėjusią savaitę nutraukė R.Šatkausko įgaliojimus savivaldybės taryboje. R.Šatkauskas tris mėnesius ėjo viceministro (yra atsakingas už žuvininkystės sritį) ir Tarybos nario pareigas.

„Prašymą VRK pateikiau įvertinęs situaciją ir tai, kad pagrindiniai – ne visi, bet esminiai – metų darbai yra suorganizuoti. Dar gali būti tikslinamas miesto biudžetas, bet svarbiausia užduotis – jo tvirtinimas – yra įvykdyta.

Galima diskutuoti: tai gerai ar ne, bet vertinti valdančiąją koaliciją jau galės mano kolega. Naujam žmogui nuo pirmųjų dienų įsigilinti į svarbius miestui klausimus būtų buvę sunku. Dabar – pats tinkamiausias laikotarpis man pasitraukti. Lieku ant vienos kėdės“, – sakė R.Šatkauskas.

15min.lt primena, kad neseniai į Kauno tarybą atėjo dirbti „Vieningo Kauno“ frakcijos narys Benjaminas Želvys, pakeitęs namuose mirtiną traumą patyrusią Ireną Matijošaitienę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius