Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 05 27

Prokuroras: Venckienės priekaištai nepagrįsti

Dviejų žmonių nužudymu įtariamo Drąsiaus Kedžio sesers, teisėjos Neringos Venckienės teismui įteiktas skundas dėl esą Generalinės prokuratūros nusižengimo įstatymams paviešinant jos brolio galimų nusikaltimų aplinkybes ir reikalavimas atlyginti neturtinę 2 mln. litų žalą – nepagrįstas, įsitikinęs laikinasis prokuroras Raimondas Petrauskas.
R.Petrauskas
R.Petrauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„N.Venckienė, kaip aukštos kvalifikacijos teisininkė, turėtų žinoti Baudžiamojo proceso kodekso 177 straipsnio pirmąją dalį. Ten kalbama apie tai, kad taip, ikiteisminio tyrimo duomenys yra neskelbtini. Tačiau prokuroras gali pateikti tam tikrą informaciją apie ikiteisminį tyrimą, jeigu tai nekenkia tolimesnei tyrimo eigai“, – ketvirtadienį įvykusioje spaudos konferencijoje teigė R.Petrauskas.

Jo įsitikinimu, „visiems reikalinga informacija“, o prokuratūros atstovai jos pateikė tiek, „kiek tai netrukdo tyrimui“. „Tai, kas nustatyta ir nekintama. Tai yra faktai“, – akcentavo R.Petrauskas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius