-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 30

R.Karbauskis konservatorių siūlymus G.Kirkilui tikrintis blaivumą vertina kaip įžeidimą

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis penktadienio siūlymą koalicijos partneriui socdarbiečiui Gediminui Kirkilui pasitikrinti blaivumą vertina kaip įžeidimą.
Gediminas Kirkilas
Gediminas Kirkilas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Norėčiau pamatyti žmogų, kuris yra matęs G.Kirkilą išgėrusį, parodykite man tokį žmogų. Nesakau, kad jis abstinentas, bet mes nesame matę to žmogaus išgėrusio, nejautėme jokio kvapo ir vakarykštį elgesį konservatorių vertinu kaip įžeidimą“, – šeštadienį žurnalistams Seime sakė R.Karbauskis.

Penktadienį vykusio Seimo posėdžio metu Vyriausiosios rinkimų komisijos narys konservatorius Vilius Semeška iškvietė į Seimą policijos ekipažą, nes jam kilo įtarimų, kad Seimo vicepirmininkas G.Kirkilas gali būti neblaivus. Pareigūnai į Seimą nebuvo įleisti Vadovybės apsaugos departamento darbuotojų.

Abejones dėl jo blaivumo konservatoriai parlamentarai viešai išsakė pradėjus svarstyti klausimą dėl partijų finansavimo pertvarkos. Konservatoriui Jurgiui Razmai vos iškėlus klausimą dėl G.Kirkilo blaivumo, šis Seimo posėdžio pirmininko vietą užleido partijos kolegei Irenai Šiaulienei.

G.Kirkilas penktadienį sakė alkoholio nevartojęs ir blaivumą tikrintis atsisakė.

„O jūs įsivaizduojate, kad kiekvieną kartą reikės lakstyti tikrintis blaivumą jeigu J.Razma užsimanys?..“ – šeštadienį komentuodamas tokį sprendimą sakė G.Kirkilas.

Nors pats Seimo vicepirmininkas sako nesirengiantis dėl šio įvykio kam nors skųsti konservatorių atstovų, Socialdemokratų darbo frakcija penktadienį išplatino pranešimą, kad dėl J.Razmos viešų kaltinimų kreipiasi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius