-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 22 /13:10

Prokuroras J.Laucius: R.Kurlianskis, E.Masiulis ir V.Gapšys yra nusikaltėliai, ištaisytos bjaurios teismo klaidos

Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Justas Laucius sako, kad apkaltinamąjį nuosprendį politinės korupcijos byloje paskelbęs Apeliacinis teismas konstatavo nuteistuosius esant korupciniais nusikaltėliais bei ištaisė apygardos teismo padarytas „bjaurias klaidas“.

Tie ponai yra nusikaltėliai

Lietuvos apeliacinis teismas trečiadienį pakeitė pirmos instancijos teismo sprendimą ir nuteisė visus kaltinamuosius koncerno „MG Grupė“ (anksčiau vadinosi „MG Baltic“) politinės korupcijos byloje, daliai jų skirtos realios laisvės atėmimo bausmės.

„Įsiteisėjęs apeliacinės instancijos teismo nuosprendis yra labai svarbus nekaltumo prezumpcijos prasme. Priminsiu, kad asmuo laikomas nekaltu tol, kol jo kaltumas nėra įrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu. Tai ponų, kurie buvo kaltinamaisiais šioje byloje, kaltumas įstatymo nustatyta tvarka šioje byloje yra įrodytas, jų kaltė yra pripažinta įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu“, – po nuosprendžio paskelbimo žurnalistams sakė prokuroras J. Laucius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius