Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 26

R.Karbauskis apsistojo ties vienu kandidatu į premjerus – siūlys S.Skvernelį

Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad partija apsistojo ties vienu kandidatu į premjerus ir Vyriausybei vadovauti siūlys sąrašo rinkimuose lyderį Saulių Skvernelį, pranešė LRT televizijos naujienų taryba.
Ramūnas Karbauskis, Saulius Skvernelis
Ramūnas Karbauskis, Saulius Skvernelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Valstiečiai“ atsisako idėjos į premjerus siūlyti europarlamentarą Bronį Ropę. Apie jo galimybę tarpti premjeru R.Karbauskis kalbėjo rinkimų naktį.

„Mes stebėdami dabar viešąją erdvę iš tikrųjų galvojame, kad tikriausiai reikės grįžti prie to varianto, kuris buvo išsakytas anksčiau – kad Saulius Skvernelis, jisai nekelia abejonių tikriausiai niekam, žmonės tikriausiai to labiausiai ir tikėjosi“, – sakė R.Karbauskis.

Seimo rinkimus laimėjusios partijos pirmininkas neatmeta, kad Seimo pirmininko postas gali būti pasiūlytas koalicijos partneriams.

„Aš kol kas galvoju, kad abu postai pagal tą mandatų kiekį, kuris yra pateiktas, turėtų būti Valstiečių ir žaliųjų sąjungos, bet tai yra derybų objektas“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius