-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 23

Ramūnas Karbauskis kelionės į Gruziją formalumus tvarkėsi jau išvykęs

„Valstiečių“ lyderis, Kultūros komiteto pirmininkas Ramūnas Karbauskis praėjusį savaitgalį vykusios kelionės į Gruziją formalumus tvarkėsi jau išvykęs, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Kelionės

R.Karbauskis į Tbilisį, kur taip pat vyko ir Naisių teatro trupė, išvyko šeštadienį, o Seimo valdybos pritarimą, apklausus jos narius telefonu, gavo tik šį pirmadienį.

Daugiau kaip prieš dvejus metus Seimo valdybos patvirtintame politikų užsienio komandiruočių ir kelionių apraše nurodoma, kad Seimo narys sesijos metu gali išvykti į užsienio keliones (išvykas) Seimo valdybai pritarus. Tvarka numato, kad prašymą Seimo valdybai būtina pateikti likus ne mažiau kaip 10 darbo dienų iki planuojamo išvykimo.

Seimo vicepirmininkė „valstietė“ Rima Baškienė dienraščiui teigė, jog R.Karbauskio prašymą gavo dar praėjusį penktadienį, tačiau savaitgalį valdyba negalėjusi jo svarstyti.

Pats R.Karbauskis teigė jokio valdybos ar komiteto leidimo neprivalėjęs gauti, nes į kelionę vykęs už savo pinigus, tad šiuo atveju galėjo apsiriboti tik informavimu apie ją.

Kultūros komiteto pirmininkas į Tbilisį vyko Gruzijos parlamento Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkės Mariam Jaši spalio 12-osios kvietimu. Nors kvietimas buvo skirtas Kultūros komiteto nariams, tačiau, pasak dienraščio, kitų narių šis kvietimas nepasiekė. M.Jaši laiške buvo pranešama ir apie Gruzijoje planuojamą surengti Naisių vasaros teatro trupės pasirodymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius