Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 22

Ramūnas Karbauskis tikisi, kad naujas socdemų lyderis padės koalicijai

Socialdemokratų partijos pirmininko rinkimus laimėjus Gintautui Paluckui, „valstiečių“ lyderis tikisi, kad naujas socdemų lyderis nesugriaus koalicijos, o atvirkščiai – padės jai, ir tokia partnerystė, pasak Ramūno Karbauskio, bus naudinga visiems Lietuvos žmonėms.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad partija turės naują pirmininką ir bus stabili vadovybė, ir aš manau, kad tai bus į naudą valstiečiams ta prasme, kad jeigu bus išgryninta socialdemokratų partijos strategija, tai ji gali labiau padėti koalicijai ir valdžiai, negu trukdyti. Mes ideologine prasme nesame labai skirtingi, gal kaip tik socialdemokratams trūko ideologinio aiškumo, ir ta partnerystė bus labai naudinga Lietuvos žmonėms“, – BNS sakė R.Karbauskis.

Anot jo, naujojo partijos pirmininko rinkiminė retorika buvo „nevisiškai adekvati situacijai“, tačiau R.Karbauskis viliasi, kad G.Paluckas pateiks naujų pasiūlymų koalicijos programai.

„Aišku, pirmininkui reikės įvertinti visas faktines aplinkybes ir tada galvoti. Manau, kad labai protingi pareiškimai buvo – jeigu partija turės kokias nors naujas pastabas ir pasiūlymus koalicijos programai, tai tik džiugins. O dėl pačios Vyriausybės ar Seimo vadovybės struktūros, yra proporcijos ir ten derybų negali būti. Jeigu būtų sprendimas ką nors keisti, tai reikėtų nutraukti sutartį, o mano supratimu, naujasis pirmininkas tikrai nenorės sugriauti viso to, kas jau padaryta, ir kokybiškas darbas koalicijoje ir Vyriausybėje būtų labai naudingas socialdemokratams, galvojant apie partijos ateitį“, – kalbėjo „valstiečių“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius