Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 02

„Ramybėje“ – pašėlę violončelininkai

Šeštadienį „Ramybės“ kultūros centre žinomų melodijų ritmu judėti padės svečiai iš Latvijos – grupė „Melo-M“.
„Melo-M“ - šiuolaikinė trijų violončelininkų grupė, išgarsėjusi išdykėlišku įvaizdžiu.
„Melo-M“ - šiuolaikinė trijų violončelininkų grupė, išgarsėjusi išdykėlišku įvaizdžiu.
Temos: 1 Ramybė

Tai šiuolaikinė trijų violončelininkų grupė, sukūrusi išdykėlišką įvaizdį, grojanti pop ir roko kūrinius, į pagalbą pasitelkdama tik violončeles ir būgnus.

Žinomos melodijos energingų violončelininkų rankose virsta moderniais, naujo skambesio kūriniais. Skandinavijos, JAV ir Vokietijos, kur „Melo–M“ išsikovojo milžinišką populiarumą, spauda prilygino juos legendinei grupei „Apocalyptica“.

„Melo–M“ tai profesionalūs ir tituluoti violončelininkai Kārlis Auzāns, Valters Pūce ir Antons Trocjuks, vienijami klasikinių instrumentų bei šiuolaikinės muzikos sintezės idėjos. Kiekvienas trio muzikantas turi didelę akademinės muzikos grojimo patirtį. Visi dalyvavo tarptautiniuose konkursuose bei grojo simfoninės muzikos koncertuose. Akademinio muzikavimo patirties violončelistai sėmėsi iš tokių meistrų, kaip Mstislavas Rostropovičius, Klaus Kangiser, Miša Maijskij, Frans Chelmerson, Maksim Utkin ir Natalija Šchovskaja.

Pasaulyje yra vos kelios violončelininkų grupės, o „Melo–M“ yra vienintelė tokia Rytų Europoje. Savo energija trykštančiuose koncertuose grupė įrodo, kokią įvairią muziką galima atlikti, griežiant violončelėmis: disko, roko, heavy metal, pop – vardina muzikantai. Populiarūs kūriniai, atliekami trimis violončelėmis, įgauna naujų spalvų ir iki šiol negirdėto skambesio.

Grupės pavadinimas išreiškia meilę muzikai – „Melo–M“ yra lotyniško žodžio melomania sutrumpinimas. Grupė išleido tris albumus „Melo–M“ (2005), „Singalongs“ (2007), „Around The World“ (2009).

„Melo–M“ muzikantai koncertavo Amerikoje, Rusijoje, Prancūzijoje, Anglijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Vokietijoje, Ukrainoje, Estijoje, Turkijoje ir kitose šalyse.

„Melo–M“ koncertų unikalumas – meistriškas akademinio muzikavimo pagrindas ir roko koncertų energijos sąjunga.

Koncerto pradžia – 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius