Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 23

Raseinių rajono administracijos direktoriumi paskirtas L.Kavaliauskas

Trečiadienį posėdžiavusi Raseinių rajono savivaldybės taryba pritarė socialdemokrato Liudo Kavaliausko skyrimui savivaldybės administracijos direktoriumi.
Liudas Kavaliauskas
Liudas Kavaliauskas / lsdpraseiniai.lt nuotr.

Už jo kandidatūrą slaptame balsavime pasisakė 15 iš 24 balsavime dalyvavusių tarybos narių, prieš buvo 9 tarybos nariai.

„Ačiū visiems tarybos nariams – tiems, kurie balsavote, manimi pasitikėjote, ačiū tiems, kurie išreiškėte kritinių pastabų, reiškia veiklos darbo barui bus daug“, – į tarybos narius kreipėsi paskirtas direktorius.

Lietuvos socialdemokratų partijos Raseinių skyriaus pirmininkas L.Kavaliauskas anksčiau yra dirbęs savivaldybės taryboje. Į šios kadencijos tarybą išrinktas politikas mandato atsisakė dėl nesuderinamų pareigų.

Iki šio paskyrimo jis vadovavo Ariogalos pirminės sveikatos priežiūros centrui.

Naujas administracijos direktorius Raseinių rajono savivaldybėje paskirtas po to, kai balandžio pabaigoje iš šių pareigų atleistas Remigijus Ačas.

Nepasitikėjimą R.Aču inicijavo Raseinių rajono savivaldybės meras Algirdas Gricius, gavęs Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos sprendimą, kad administracijos direktorius supainiojo viešuosius ir privačius interesus.

Kovą VTEK nusprendė, kad parlamentarė „valstiečių“ frakcijos narė Vida Ačienė ir jos vyras R.Ačas pažeidė įstatymą nedeklaruodami vienas kito sandorių. R.Ačas taip pat pripažintas pažeidęs įstatymus, nes sprendė savo svainio tarnybos eigos klausimus, t.y. 2016-ųjų lapkritį priėmė jį į darbą savivaldybės administracijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius