Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 17

Rekordinei šukuosenai – 1500 orchidėjų žiedų

Originaliais rekordais garsėjantis kaunietis Modestas Vasiliauskas pasižymėjo ir savaitgalį švęstos Valentino dienos proga – Meilės dieną jis sukūrė šukuoseną iš 1500 orchidėjų žiedų.
Net į tris rekordus pretenduojančią šukuoseną, kuriai prireikė 1500 orchidėjos žiedų, M.Vasiliauskas (viduryje) kūrė net tris paras.
Net į tris rekordus pretenduojančią šukuoseną, kuriai prireikė 1500 orchidėjos žiedų, M.Vasiliauskas (viduryje) kūrė net tris paras. / Organizatorių nuotr.

„Tai buvo vienas iš ilgiausiai trukusių mano darbų. Gėlių girliandą vėriau tris paras. Ruošiantis ankstesniems rekordams man nuolat kas nors talkindavo. Šį kartą viską dariau pats“, - sakė floristas ir dizaineris M.Vasiliauskas.

Valentino dienos vakarą Kaune, „Latino“ bare, rekordinės šukuosenos modeliu tapusią Eglę Asijavičiūtę net 3 valandas šukavo vieno Kauno grožio salono meistrai. Tris paras gaminta orchidėjų girlianda prie merginos galvos buvo tvirtinama visą valandą. Tam, kad modeliui nuo nemažo svorio nenusvirtų galva, 3,91 m ilgio gėlių žiedų girlianda viso renginio metu buvo nuolatos kieno nors prilaikoma.

M.Vasiliauskas prasitarė, kad šis rekordas gerokai patuštino kišenę - „Latino“ bare vykęs renginys atsiėjo apie 3000 Lt. Dizaineris džiaugėsi, kad finansinę naštą kartu su juo dalinosi baro savininkė Inga Budrienė. „Vien tik vielutės, ant kurios buvo kuriama kompozicija, prireikė viso kilometro. Ant jos buvo suverti 7 tūkst. karoliukų, daugybė magnolijos lapelių bei 1500 orchidėjų žiedų“, – vardino M.Vasiliauskas. Visas kūrinys po renginio buvo padovanotas E.Asijavičiūtei.

Šiuo savo kūriniu M.Vasiliauskas tikisi susišluoti net tris rekordus: iš 1500 orchidėjų žiedų sukurta šukuosena, 3,91 metro gėlių žiedų kasa ir daugiausia orchidėjų žiedų Valentino proga gavusi mergina. M.Vasiliauskas tikino, kad originali šukuosena galėtų būti kuriama ne tik siekiant rekordo, bet ir iškilmingų švenčių proga: „Panaši šukuosena itin tiktų jaunosioms vestuvių dieną. Bet reikėtų naudoti mažiau žiedų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius