Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 10

R.Šimašius apie prezidento pasirašytą įstatymą dėl Lukiškių aikštės: jis jau įgyvendintas

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius prezidento sprendimą pasirašyti Lukiškių aikštės įstatymą penktadienį komentavo lakoniškai. Meras tikina, kad įstatymas jau įgyvendintas, o paplūdimys Lukiškių aikštėje bus iki rudens.
Remigijus Šimašius
Remigijus Šimašius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tenka apgailestauti, kad valstybė ir toliau švaisto savo resursus ne pirmo svarbumo klausimams spręsti“, – penktadienį feisbuke rašė jis.

Pasak mero, Seimas priėmė Lukiškių aikštės įstatymą, prezidentas Gitanas Nausėda šiandien jį pasirašė, o „visų mūsų gyvenimui tai neturės jokios įtakos – šis įstatymas jau įgyvendintas“.

„Galiu nuraminti ir klausiančius dėl Lukiškių paplūdimio – žinoma, kad įstatyme numatytai gerai moralei jis neprieštarauja, todėl kaip ir planavome, paplūdimiu vilniečiai galės džiaugtis iki rudens pradžios. O visus valstybę kuriančius politikus ir institucijas kviečiu grįžti prie gerokai svarbesnių darbų, jų turime daug“, – pabrėžė jis.

Prezidentas G.Nausėda penktadienį pasirašė Seimo priimtą Lukiškių aikštės įstatymą.

Jis nurodė, kad įstatymo priėmimo procese įžvelgia daug trūkumų, tačiau tikina įstatymą nutaręs pasirašyti, nes esą siekia nesileisti į politines intrigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius