-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 02

Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovo konkursą laimėjo A.Skorupskas

Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovo konkursą laimėjo Arvydas Skorupskas, šiuo metu dirbantis Respublikiniame priklausomybės ligų centre. Dalyvauti konkurse dokumentus buvo pateikę 13 kandidatų, 5 iš jų atvyko į konkursą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Arvydas Skorupskas
Arvydas Skorupskas / SAM nuotr.

Anksčiau jis yra dirbęs direktoriaus pavaduotoju medicinos reikalams Širvintų ligoninėje, sveikatos apsaugos ministro patarėju, Vaikų ligoninės filialo „Utenos reabilitacijos ir ugdymo centro“ Ortopedijos skyriaus vedėju, Eglės sanatorijos plėtros skyriaus direktoriumi. Taip pat jis ėjo Vilniaus miesto savivaldybės Sveikatos saugos skyriaus vedėjo pavaduotojo pareigas, dirbo kitose gydymo įstaigose.

A.Skorupskas Kauno medicinos institute įgijo medicinos gydytojo išsilavinimą, o taip pat Kauno medicinos akademijoje sveikatos vadybos magistro išsilavinimą.

Pagal šiuo metu galiojančią tvarką, artimiausiu metu bus išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas, kad šios pateiktų informaciją apie laimėtoją ir jis galėtų pradėti vadovauti Respublikinei Panevėžio ligoninei įstaigai. Kitaip tariant, nugalėtojas į pareigas bus paskirtas tik pateikus informaciją, patvirtinančią jo patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas.

Buvęs Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovas Ivanas Dorošas buvo nušalintas nuo pareigų dėl korupcijos. Vasarį Panevėžio apylinkės teismas pripažino jį kaltu dėl kurstymo piktnaudžiauti tarnybine padėtimi ir skyrė I.Dorošui 3 388 eurų baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius