Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 15

Rinkimuose triumfavo G.Volungevičiūtė (nuotraukos)

Kauno vadovai apdovanojo 10 geriausiais laikinosios sostinės sportininkais išrinktų atletų.
Apdovanojimas Gintarei Volungevičiūtei
Apdovanojimas Gintarei Volungevičiūtei / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Geriausia 2008 metų Kauno miesto sportininke buvo išrinkta buriuotoja Gintarė Volungevičiūtė, vasarą vykusiose Pekino olimpinėse žaidynėse iškovojusi sidabro medalį. Antrąją ir trečiąją vietas šiuose rinkimuose pasidalino Europos stalo teniso čempionė Rūta Paškauskienė bei Europos baidarių ir kanojų irklavimo čempionato prizininkai Tomas Gadeikis ir Raimundas Labuckas.

Ketvirtas liko Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės, Pekine iškovojusios 4 vietą, puolėjas Jonas Mačiulis. Toliau geriausiųjų 2008 metų Kauno sportininkų sąraše rikiuojasi plaukikas Vytautas Janušaitis, badmintonininkas Kęstutis Navickas, boksininkas Daugirdas Šemiotas, graikų-romėnų imtynininkas Aldas Lukošaitis, kultūristė Rūta Pažarauskaitė bei irkluotoja Donata Vištartaitė.

„Išinkti geriausiuosius buvo palyginus paprasta procedūra. Naudojomės mūsų skyriuje patvirtinta apdovanojimų tvarka. Kiekvienas sportininko rezultatas, pasiektas įvairiuose čempionatuose ar žaidynėse, buvo yra įvertintas balais. Šiuose rinkimuose viską lėmė ne emocijos ar simpatijos, o pagal sportininkų pasiektus rezultatus jiems skirtų balų suma, – teigė miesto savivaldybės Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas Albertas Palaima. – Ankstesniais metais vykusiuose rinkimuose viską lemdavo miestelėnų balsai, tačiau tai tapdavo ne geriausiojo, o populiariausiojo sportininko rinkimais“.

Kaune dirbantys sporto žurnalistai išrinko ir geriausias šių metų miesto vyrų ir moterų komandas. Jomis tapo vyrų krepšinio komanda „Žalgiris“ ir moterų rankinio ekipa „Acme Žalgiris“. Populiariausia miesto sportininke žurnalistai pripažino geriausiųjų dešimtuko pirmoje vietoje įsitaisiusią G.Volungevičiūtę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius