Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 21

Rolandą Paksą išpeikęs „tvarkietis“ Remigijus Ačas jau prašosi į Liberalų sąjūdį

„Tvarkos ir teisingumo“ partijos lyderį Rolandą Paksą trečiadienį iškoneveikęs Seimo narys, buvęs Raseinių rajono meras Remigijus Ačas jau ieškosi kitos partijos.
Remigijus Ačas
Remigijus Ačas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

15min.lt žiniomis, R.Ačas prašosi priimamas į Liberalų sąjūdį. Tiesa, kol kas neaišku, ar jis jau pateikė prašymą įstoti į partiją, ar tik pradėjo derybas.

Su pačiu R.Aču ketvirtadienį susisiekti nepavyko, bet Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis patvirtino šiomis dienomis su R.Aču aptaręs jo pageidavimą prisijungti prie liberalų. E.Masiulis pabrėžia, kad kol kas jo vadovaujama partija nėra linkusi skubėti priglausdami perbėgėlį.

„Ne, tikrai neprisijungia. Yra tik buvęs pokalbis apie galimybę bendradarbiauti, bet nei jis, nei mes kol kas galutinio sprendimo nesame priėmę. Susirinks į pavasario sesiją frakcija, tada ir apsispręsime“, – 15min.lt teigė E. Masiulis.

Primename, kad R.Ačas trečiadienį išplatino pranešimą spaudai, kuriame R.Paksą apkaltino siekiant „Tvarką ir teisingumą“ sujungti su Darbo partija tik dėl posto sau, išduodant partiją ir bendražygius.

„Esu įsitikinęs, kad kraštutinio žingsnio – jungimosi – R. Paksas ėmėsi norėdamas išlikti pirmininku. Pabrėžiu, – bet kokios partijos pirmininku. Tačiau naivu manyti, kad šią „karūną“ dabartinis Tvarkos ir teisingumo partijos pirmininkas išlaikys ilgiau kaip metus. Nes V. Uspaskichas nepalyginamai iniciatyvesnis lyderis, ir tokių kaip R.Paksas „ant sprando” jam nereikia”, – teigė jis.

Reaguodamas į šį R.Ačo pareiškimą „Tvarkos ir teisingumo“ pirmininkas R.Paksas pareiškė, kad R.Ačui greičiausiai teks atsisveiktinti su partija.

Primename, kad po 2012 m. Seimo rinkimų, gavęs parlamentaro mandatą pagal „Tvarkos ir teisingumo“ sąrašą, R.Ačas atsisakė Raseinių rajono mero posto. Prieš porą metų jis buvo pasielgęs atvirkščiai ir vietoj Seimo nario mandato persėdęs į mero kėdę.  Tuomet R. Ačas kalbėjo, kad darbas Seime jam neleidžia tobulėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius