-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 03

Romas Adomavičius nepritaria lipimui į viešąjį transportą pro visas duris

Vilniaus vicemeras Romas Adomavičius nesiėmė vertinti sostinės vadovybės priimto sprendimo atšaukti metus galiojusią įlipimo į viešąjį transportą pro priekines duris tvarką, tačiau interviu „Žinių radijui“ pabrėžė, kad pats tam nepritaria.
Svarstoma į Vilniaus gatves išleisti daugiau autobusų ir troleibusų, nes vilniečiai skundžiasi, kad jų trūksta.
Svarstoma į Vilniaus gatves išleisti daugiau autobusų ir troleibusų, nes vilniečiai skundžiasi, kad jų trūksta. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Aš buvau ir esu šiek tiek kitokios nuomonės„Šiuo metu politinėje vadovybėje atsirado tokia nuomonė, kad įlipimas per priekines duris varžo piliečių laisvę, mes turime ją gerbti ir gyventojai turi lipti per visas duris. Ar tai blogas, ar tai geras sprendimas, tikrai nenorėčiau polemizuoti, kadangi tai yra politinis sprendimas, aš šiek tiek kitokios nuomonės buvau ir esu“, – sakė Vilniaus merą Artūrą Zuoką pavaduojantis R.Adomavičius.

Nuo 2010 m. liepos 15 d. naudojantis sostinės viešuoju transportu įlipti reikėjo tik pro priekines duris. Savivaldybės įmonių atstovai teigė, kad dėl to daugiau parduodama viešojo transporto bilietų, autobusuose ir troleibusuose sumažėjo  asocialių žmonių.

Vis dėlto nuo šių metų rugpjūčio 1 d. ši tvarka Vilniaus mieste atšaukta. Kitų miestų savivaldybės teigia neketinančios jos atšaukti, nes šis sprendimas esą pasiteisino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius