2009 04 17

„Romuvoje“ laukiami animaciją mylintys naktinėtojai

Senas tradicijas turintį Kauno technologijos universiteto (KTU) studentų festivalį „InfoShow“ penktadienį 22 val. pradeda japoniškos animacijos naktis „Anime Nights“.
Tarakonų lenktynės – tradicinis festivalio „InfoShow“ renginys.
Tarakonų lenktynės – tradicinis festivalio „InfoShow“ renginys. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Dvi paras truksiančios filmų peržiūros vyks įprastoje šiam renginiui vietoje – kino teatre „Romuva“. Kaip ir pernai, organizatoriai renginio lankytojus kvies ne tik mėgautis naujausiais bei senesniais Anime filmais, bet ir dalyvauti Anime, Music Video, Cosplay, Manga. Ištvermingiausių lauks pusryčiai – japoniškas sušis.

Rytietiškai startavęs festivalis tęsis konferencijomis. KTU E. mokymosi technologijų centre vyks informatikos mokslo garbei skirtas konferencijų ciklas. Šiemet rengiamos net šešios konferencijos: 3D, Linux, Ruby, PHP, TEDx ir IT saugumo. Informatikų laukia ir programavimo konkursas „CodeJam“.

Dar vienas tradicinis festivalio renginys – fotografijų konkursas „Grifų medžioklė“. Balandžio 21 dieną vyksiantis renginys visada sutraukia daug dalyvių, nebijančių pakliūti į organizatorių sugalvotas neįprastas situacijas.

Nesugalvojantys, kaip atsikratyti senų telefonų, balandžio 22 dieną turėtų užsukti į KTU Dizaino ir technologijų fakultetą. Pievelėje prie jo vyks studentiškos varžybos „Numesk seną – gauk naują“. Šios rungties nugalėtojas, toliausiai numetęs savo seną, bet vis dar veikiantį mobilųjį telefoną, galės džiaugtis nauju telefono aparatu.

Balandžio 23-osios vakarą „InfoShow“ paskelbs „Barų vakaru“. Šiemet studentų ir jiems prijaučiančių lauks šeši barai, kuriuose skambės skirtingų stilių muzika. Bus galima aplankyti ne tik barus, bet ir InfoTroleibusas, kuris visą vasarą suks ratus aplink Laisvės alėją. Kas dar nebus pavargęs po dieninių ir naktinių renginių maratonų, laukiami „LAN Party“. Čia dvi dienas varžysis kompiuterinių žaidimų Counter-Strike, Quake, WarCraft, Trackmania ir kitų asai.

Kam dar trūksta renginių, prašom: „Microsoft Guitar Hero“ konkursas, stalo žaidimų vakaras, krepšinio turnyras „InfoKashis“, tarakonų lenktynės, penkiakovė, senų zilitonų varžytuvės – visa tai žada festivalio „InfoShow“, vyksiančio įvairiose Kauno vietose balandžio 17-26 dienomis rengėjai. Visą festivalio programą galima rasti interneto puslapyje www.infoshow.info.

Festivalis organizuojamas jau 8 kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius