-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 19

Rugsėjį kauniečiai atiduos duoklę fotografijai

Kaunas jau devintus metus iš eilės, rugsėjo 4-8 d., demonstruos savo savigarbą ir pagerbs fotografijos meną: tuos, kurie jį kuria, puoselėja. Taigi švęs fotomeno festivalį „Kaunas Photo“. Šiemet festivalis „Kaunas Photo“ kiekvieno paklaus „Ką naujo pamatei ar patyrei?...“, – skelbia parodos organizatoriai.
Kaune vyks devintasis fotografijos festivalis „Kaunas Photo“
Kaune vyks devintasis fotografijos festivalis „Kaunas Photo“ / „Kaunas Photo“ nuotr.

„Kiekvienas bent kiek save gerbiantis miestas nori turėti jį – fotografijos festivalį. <...> Kaunas turi ilgiausiai vykstantį fotografijos festivalį Baltijos šalyse, ir tai yra gera platforma dialogui tarp šiaurės ir pietų, rytų ir vakarų“, – gražiai apie kauniečių iniciatyvą rašė daniškame žurnale „Katalog“ Jens Friisas.

Pagrindinė paroda „Apie fotografiją“ M.Žilinsko dailės galerijoje, su daugiau kaip pusšimčio fotografų ir bendrakuratorių darbų, šiemet apžvelgs fotografijos profesijos, manijos, kūrybos ir žiūrėjimo tendencijas ir pakvies atrasti naują požiūrį į fotografiją.

Iš viso bus surengta 15 personalinių parodų, vyks jų pristatymai ir debatai, fotografijos naktys, „Kaunas photo star“ portfolio peržiūros, daug susitikimų ir galimybių užmegzti naujus kontaktus.

Festivalį organizuoja Lietuvos fotografų sąjungos Kauno skyrius ir viešoji įstaiga „Šviesos raštas“ su Kultūros ministerijos ir Kauno miesto savivaldybės startine parama bei dešimčių organizacijų bei kompanijų partneryste ir parama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius